Vali Şimşek’ten Hafta Sonu Çat Kapı Ev Ziyareti

Hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması süresince çat kapı ev ziyaretlerine devam eden Vali Yılmaz Şimşek, çat kapı ev ziyaretlerinde hanede bulunan çocuklara ise ara tatilde okumaları için kitap hediye etti.

GÜNDEM 25.01.2021, 15:22 25.01.2021, 15:22
Vali Şimşek’ten Hafta Sonu Çat Kapı Ev Ziyareti



Hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması süresince çat kapı ev ziyaretlerine devam eden Vali Yılmaz Şimşek,  çat kapı ev ziyaretlerinde hanede bulunan çocuklara ise ara tatilde okumaları için kitap hediye etti.

İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmak, sıkıntılarını dinlemek ve dertlerine çözüm bulmanın kendilerinin asli görevi olduğunu belirten Vali Yılmaz Şimşek, "Hiçbir vatandaşımızın zor koşullarda yaşamasına gönlümüz razı olmaz. Bu nedenle vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda hem maddi hem de manevi anlamda destek olmaya gayret ediyoruz. Sizleri ziyaret etmekten ötürü duymuş olduğum manevi lezzeti hiçbir şeye değişmem. Sizlerin ziyaretine hep geleceğim. Her daim sizlerin yanında olacağım” dedi.

Vali Yılmaz Şimşek’in ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti belirten aileler; “evimize kadar gelip sorunlarımızı dinledi, ihtiyaçlarımızın karşılanmasında bizlere yardımcı oldu.  Kendilerine teşekkür ediyoruz. Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin” diye konuştular.

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)