Vatandaş emniyet güçleri ile güvende!

Suç ve suçlulara geçit vermeyen İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimler 7/24 şok uygulamalar ve operasyonlarla vatandaşın huzur ve güvenliğini sağlamak için mücadele ediyor.

GÜNDEM 15.04.2019, 17:52 15.04.2019, 17:55
Vatandaş emniyet güçleri ile güvende!

Niğde genelinde kontrollerini sıklaştıran emniyet güçleri yaşanması muhtemel asayiş olaylarının önüne geçmek için gece gündüz şehrin bir çok hassas noktasında şok uygulamalar gerçekleştiriyor.

Vatandaşın huzur ve güvenliğinin sağlanması için mücadeleye yine vatandaşın sevgi ve desteğiyle devam eden İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler uygulamalarda şüpheli kişiler ve araçlara yönelik GBT (Genel Bilgi Tarama) kontrollerini yapıyor.

Niğde'nin bir çok noktasında yapılan denetimlerde araç içerisi ve bagajlar da ekipler tarafından didik didik aranıyor, suç unsuru var mı diye bakılıyor. Aramalara polis köpeği de eşlik ediyor.

Haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan şahıslar da ekiplerin yapmış olduğu uygulamalarda yakalanıyor ve adli makamlara sevk ediliyor.

Geleceğimizin teminatı gençlerimiz de güvenli bir ortamda eğitimlerini sürdürebilsin diye okul giriş çıkışları ve okul etrafında da ekipler tarafından denetimler gerçekleştiriliyor.

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)