Zafer Şanlı Türk Ordusun Olacaktır

Belediye İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, “Ülkemizin birlik ve bütünlüğü için mücadele eden Mehmetçiğimize bir kez daha güç ve kuvvet diliyorum” dedi.

GÜNDEM 02.03.2020, 16:53 02.03.2020, 16:54
Zafer Şanlı Türk Ordusun Olacaktır

Belediye İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, “Ülkemizin birlik ve bütünlüğü için mücadele eden Mehmetçiğimize bir kez daha güç ve kuvvet diliyorum” dedi.

Belediye İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca Bahar Kalkanı Operasyonuna destek açıklamasında bulundu. Başkan Karaca, tüm işçi ve emekçilerin ve sendikasının adına ülkemizi tehdit eden unsurlara karşı mücadele eden şanlı Türk Ordu’sunun daima yanında yer aldıklarının altını önemle çizdi. Şanlı Türk Ordusu ile gurur duyduklarını belirten Başkan Karaca, ülkemizi tehdit eden tüm unsurlara karşı yürütülen mücadelenin geçmişte olduğu gibi bugün de devlet millet bütünleşmesi ile birlik beraberlik içinde başarıya ulaşacağına yürekten inandıklarını söyledi. Başkan Karaca konuşmasının devamında; “Öncelikle hain saldırı sonucu şehit düşen tüm askerlerimize Allah’tan rahmet diliyor, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum. Türk Milletinin başı sağ olsun diyerek tüm işçi, emekçi kardeşlerimiz ve sendikamız adına Bahar Kalkanı Operasyonu’na destek verdiğimizi söylemek istiyorum. Tarihimiz şanlı zaferle dolu, hiç şüphesiz ülkemizi tehdit eden unsurlara karşı verilen mücadelede zafer önce Allah’ın sonra Türk Ordusu’nun olacaktır. Önümüze çıkarılan tüm engellere rağmen ulusal güvenliğimizi sağlayacak, yapılan insani kıyıma dur diyeceğimizden şüphemiz yoktur. Haince saldıran unsurlara ordumuz gereken cevabı vermiş ve verecektir. Tüm zorluklara göğüs geren Türk Milleti sabır içinde olmalı, birlik ve beraberlik içinde hareket etmelidir. Gün yan yana durma günüdür. Ülkemizin birlik ve bütünlüğü için mücadele eden Mehmetçiğimize bir kez daha güç ve kuvvet diliyorum” diye konuştu.

 

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)