Bor'un Sesi Gazetesi

İl idare Şube Başkanları, Vali Şimşek Başkanlığında Toplandı

GÜNDEM

İl İdare Şube Başkanları, Vali Yılmaz Şimşek başkanlığında, 22 gündem maddesinin görüşülüp karara bağlanması için toplandı.

İl İdare Şube Başkanları, Vali Yılmaz Şimşek başkanlığında, 22 gündem maddesinin görüşülüp karara bağlanması için toplandı.

Toplantıya Vali Yılmaz Şimşek, Vali Yardımcıları Adnan Türkdamar, Cemil Kılınç, Altunhisar Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Bor Kaymakamı Bekir Sıtkı Dağ, Çamardı Kaymakamı Batuhan Bingöl, Çiftlik Kaymakamı Çağlar Partal, İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu ile İl Müdürleri katıldı.

Toplantı öncesi konuşan Vali Yılmaz Şimşek, toplantının amacının il genelinde yürütülen yatırımların son durumlarının görüşülerek değerlendirilmesi, kurumlar arası iletişim ve koordinasyonun arttırılması olduğunu belirterek; “Amacımız, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermektir.” dedi.

22 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda Kamuda birlik ve beraberlik sağlanarak, hizmetlerin daha etkin ve verimli yürütülmesi amacıyla yapılacak olan çalışmaları anlatan Vali Şimşek, hizmet kalitesinin arttırılması ve kurumlar arası koordinasyonun sağlanması açısından bu tür toplantıların önem arz ettiğini dile getirdi.

“Hepimizin ortak amacı devletimiz tarafından bizlere tevdi edilen kamu kaynakları ile kamu hizmeti sunmaktır” diye sözlerine devam eden Vali Şimşek, “Bunu yaparken eşit, ayrımsız ve koşulsuz, öncelikleri iyi belirleyerek, hızlı, etkili ve kaliteli hizmet sunmak hepimizin öncelikli ve asli görevimizdir. Bizler millet için varız, vatandaş odaklı bir yönetim sergileyerek Hantal devlet, bürokratik devlet algısını yıkmak ve vatandaştaki devlet algı ve olgusunu yükseltmek, böylece devlet-millet kucaklaşmasını yeniden sağlamak durumundayız.” ifadelerine yer verdi.

Toplantı, Vali Yılmaz Şimşek’in açılış konuşmasının ardından Görüş ve temennilerin aktarılması, yatırımcı kurum ve kuruluş temsilcilerinin yatırımlar hakkında bilgi vermesi ile sona erdi.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.