Bor'un Sesi Gazetesi

Son Gün 26 Şubat!

GÜNDEM

Bor Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Düzgün, askıya çıkarılan seçmen listeleri konusunda vatandaşları uyardı.

Bor Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Düzgün, askıya çıkarılan seçmen listeleri konusunda vatandaşları uyardı.
16 Nisan’da ya­pı­la­cak re­fe­ran­dum için seç­men lis­te­le­ri Cu­mar­te­si günü muh­tar­lık­lar­da as­kı­ya çıktı. Lis­te­ler 26 Şubat’a kadar as­kı­da ka­la­cak.
Bor Muh­tar­lar Der­ne­ği Baş­ka­nı Ayhan Düz­gün, Yük­sek Seçim Ku­ru­lu­nun (YSK) 16 Nisan'da ya­pı­la­cak olan re­fe­ran­dum se­çim­le­ri için ha­zır­la­dı­ğı seç­men lis­te­le­ri­nin Cu­mar­te­si günü iti­ba­riy­le muh­tar­lık­lar­da as­kı­ya çık­tı­ğı­nı söy­le­di. 
Düz­gün, va­tan­daş­la­ra önem­li uya­rı­lar­da bu­lu­na­rak lis­te­ler­de isim­le­ri­nin olup ol­ma­dı­ğı­nı kont­rol et­me­le­ri­ni tav­si­ye etti. 
LİSTE­LER AS­KI­YA ÇIKTI
Ayhan Düz­gün, seç­men lis­te­le­ri­nin çık­ma­sı­nın ar­dın­dan va­tan­daş­la­ra da önem­li uya­rı­lar­da bu­lun­du. Düz­gün: "Seç­men lis­te­le­ri geç­ti­ği­miz Cu­mar­te­si gü­nün­den iti­ba­ren il­çe­miz­de­ki muh­tar­lık­ta as­kı­ya çı­ka­rıl­dı. 18 ya­şı­nı dol­dur­muş her­ke­sin oy kul­la­na­bi­le­ce­ği re­fe­ran­dum se­çim­le­rin­de va­tan­daş­la­rı­mı­zın lis­te­ler­de isim­le­ri­nin olup ol­ma­dı­ğı­nı kont­rol et­sin­ler. 
Lis­te­de ismi ol­ma­yan va­tan­daş­lar aksi tak­dir­de 16 Nisan'da ki ana­ya­sa se­çim­le­rin­de oy kul­la­na­ma­ya­cak­lar. Ay­rı­ca adres de­ği­şik­li­ği yapan seç­men­ler­de mut­la­ka adres de­ği­şik­lik­le­ri­ni ibraz et­me­le­ri ge­rek­mek­te­dir. " dedi. 
SON TARİH 26 ŞUBAT
Bor Muh­tar­lar Der­ne­ği Baş­ka­nı Ayhan Düz­gün, seç­men lis­te­le­ri­nin 18-26 Şubat ta­rih­le­ri ara­sın­da as­kı­da ka­la­ca­ğı­nı söy­le­di. Düz­gün, "16 Nisan'da ya­pı­la­cak olan re­fe­ran­dum se­çim­le­rin­de oy kul­la­na­cak va­tan­daş­la­rın 26 Şubat Pazar gü­nü­ne kadar lis­te­le­ri kont­rol et­me­le­ri ge­re­ki­yor. Va­tan­daş­la­rı­mı­za tav­si­ye­miz mut­la­ka o güne kadar isim­le­ri­ni seç­men lis­te­le­rin­den kont­rol et­sin­ler." dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.