Bor'un Sesi Gazetesi

Kaçak avda yakalanan 39 tüfek ihaleyle satışa çıkarılıyor

GÜNDEM

Niğde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü bünyesindeki Milli Emlak Müdürlüğü tarafından kaçak avda yakalanan muhtelif markada toplam 39 adet av tüfeği 10 Mayıs 2019 Cuma günü satışa çıkartılıyor.

Niğde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü bünyesindeki Milli Emlak Müdürlüğü tarafından kaçak avda yakalanan muhtelif markada toplam 39 adet av tüfeği 10 Mayıs 2019 Cuma günü satışa çıkartılıyor.

Niğde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü bünyesindeki Milli Emlak Müdürlüğü tarafından 10 Mayıs 2019 Cuma günü 10-00-16.50 arasında muhtelif markada toplam 39 adet tüfeği pazarlık usulü ile satışa çıkıyor. Satışa çıkartılan tüfeklerin fiyatları 700-70 TL arasında değişiyor.

KOMİSYON İHALE YAPMADA SERBEST

İhaleler Milli Emlak Müdürlüğü Makam Odasında toplanacak komisyon huzurunda (Taşınırların hizalarında gösterilen tarih ve saatte) yapılacak. Satışı yapılacak taşınırlar Niğde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü (Milli Emlak Müdürlüğü)‘nde görülebilecek. Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbest olup her türlü vergi, resim ve harç v.b. alıcılına ait olacak.

İZİN BELGESİ İBRAZI ZORUNLU

Yivsiz Av Tüfeklerinin ihale sonucunda teslim alınabilmesi için alıcının ilgili mevzuat uyarınca yetkili kurumlardan alınmış yivsiz tüfek satın alma belgesi veya yivsiz tüfek satıcılık bayiliği izin belgesini ibraz etmek zorunda oldukları belirtildi.

İHALE KOŞULLARI

İhaleye iştirak edeceklerin, T.C. kimlik numarasını gösteren nüfus cüzdanı fotokopisiikametgah Belgesi (Tüzel Kişilerin kurumdan ihalenin yapıldığı yıl içinde alacakları tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge ile tüzel kişiliği temsile yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş yetki belgesi veya imza sirkülerini) satın almak istedikleri taşınır malın yukarıda hizalarında belirtilen miktarda geçici teminatı yatırdıklarına dair makbuzu veya bankalardan alacakları usulüne uygun geçici teminat mektuplarını ihale komisyonuna ihale saatinden önce teslim ederek, ihalede hazır bulunmaları, tekliflerini posta ile göndermek isteyenlerin yukarıda istenilen belgeler ile birlikte hazırlayacakları tekliflerini ihalenin başlama saatine kadar ihale komisyon başkalığına ulaşmış olması şartıyla iadeli taahhütlü posta ile göndermeleri gerektiği; telgraf ile yapılan müracaatlar ile postada meydana gelecek gecikmelerin kabul edilmeyeceği bildirildi.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.