Emniyet firari zanlıları yakaladı

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü, yaşanan bıçaklama yaralamalı olaylar hakkında açıklama yaptı.

ASAYİŞ 28.07.2021, 14:48
Emniyet firari zanlıları yakaladı

Yapılan açıklamada; "25.07.2021 günü saat 22.00 sıralarında İlimiz Hayat Hastanesi Kavşağında "Trafikte Bıçaklı Kavga 1 Yaralı" şeklinde basında yer alan haber ile ilgili olarak; 51 AB... plakalı otomobiliyle seyir halinde olan S.Y.'nin yanında bulunan kardeşi M.Y., tanımadığı elektrikli bisiklet sürücüsü ve yanındaki şahıs ile trafik yüzünden çıkan tartışma neticesinde karın ve bacak bölgesinden hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanan, yaralı Niğde Ömer Halisdemir Hastanesinde tedaviye alınmış, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmalarda, olayın şüphelileri E.S. ve İ.S. isimli şahıslar olduğu tespit edilmiş, her iki şahıs da ertesi gün 26.07.2021 tarihinde yakalanarak gözaltına alınmış, işlemleri devam etmektedir.

26.07.2021 günü İlimizde meydana gelen bir başka bıçakla yaralama olayı ile ilgili olarak, R.M. isimli şahsı koltuk altından bıçakla yaralayarak firar eden A.K. isimli şahıs aynı gün içerisinde Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerimizce olayda kullandığı suç aleti bıçak ile birlikte yakalanmış, hayati tehlikesi bulunmayan yaralı şahsın Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi devam etmektedir. Şüpheli şahsın gerekli işlemleri devam etmektedir.

İlimiz genelinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir." denildi.

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü

Yorumlar (0)