24 KASIM'DA ÖĞRETMENLİK MESLEĞİ ANLATILACAK

İlim Yayma Cemiyeti Niğde Şubesi tarafından geleneksel hale gelmiş haftalık seminer programında; 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle, “24 Kasım ve Geçmişten Günümüze Öğretmenlik Mesleği Konulu” sunum gerçekleştirilecek.

EĞİTİM 21.11.2022, 14:03
24 KASIM'DA ÖĞRETMENLİK MESLEĞİ ANLATILACAK

İlim Yayma Cemiyeti Niğde Şubesi tarafından geleneksel hale gelmiş haftalık seminer programında;

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle, “24 Kasım ve Geçmişten Günümüze Öğretmenlik Mesleği Konulu” sunum gerçekleştirilecek.

İlim Yayma Cemiyeti Niğde Şubesi Erkek Öğrenci Yurdunda 24 Kasım 2022 tarihinde Saat 19:30’da Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Öğretim Görevlisi Eğitim Bilimleri Uzmanı Süleyman Tuzcu tarafından “24 Kasım ve Geçmişten Günümüze Öğretmenlik Mesleği” konulu seminer gerçekleştirilecek.

Ülkemizin ve ilimizin ilim ve eğitim hayatına katkı sağlamak amacıyla çeşitli etkinlikleri planlı olarak sürdürdüklerini ifade eden İlim Yayma Cemiyeti Niğde Şubesi Başkanı Mehmet Bahsi, “İlim Yayma Cemiyeti Niğde Şubesi Erkek Öğrenci Yurdunda her Perşembe düzenlediğimiz seminer ve sohbet programlarımızda cemiyet üyeleri, yurt öğrencileri yanında her kesimden misafirlerimiz dinleyici olarak katılabiliyor.” Dedi.

İlim Yayma Cemiyeti Niğde Şubesi Erkek Öğrenci Yurdunda son dönemdeki seminer ve sohbet programlarında konuşmacı olarak Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hanifi Körkoca, Eğitimci-Yazar Murat Soyak, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Arş. Gör. Ahmet Gümüştop ile Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Başaran Öztürk’ü konuk ettiklerini ifade eden ve sunumlarından dolayı müteşekkir olduklarını vurgulayan İlim Yayma Cemiyeti Niğde Şubesi Başkanı Mehmet Bahsi, “Bundan sonraki süreçte seminer ve sohbet programlarımızı devam ettireceğiz. Programlarımıza katılmak isteyen herkese kapımız açıktır, her hafta Perşembe günleri tertip ettiğimiz seminer ve sohbet programımıza gönüllü katılmak isteyen herkes davetlidir.”  Şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)