BOR MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ “SU HAYATTIR” PROJESİNDE

Sivas Şehit Ahmet Eyce Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Ayla ÇAKIR ve Sivas Cumhuriyet Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Nurcan OTYAKMAZ’ın kuruculuğunu yaptığı 13-19 Yaş araladığındaki öğrencilere yönelik Water is Life (su Hayattır) e-twinnig projesine Bor Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Merve ÖZCAN da ortak oldu

EĞİTİM 10.04.2022, 13:05
BOR MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ “SU HAYATTIR” PROJESİNDE

Sivas Şehit Ahmet Eyce Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Ayla ÇAKIR ve Sivas Cumhuriyet Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Nurcan OTYAKMAZ’ın kuruculuğunu yaptığı 13-19 Yaş araladığındaki öğrencilere yönelik Water is Life (su Hayattır) e-twinnig projesine Bor Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Merve ÖZCAN da ortak oldu. Bu proje 4 ayrı ülkeden 15 öğretmen ve 75 öğrencinin katıldığı uluslararası bir proje olarak dikkat çekiyor.

Proje hakkında bilgi veren Bor Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Merve ÖZCAN: “Projenin ana teması “SU” olup, bütün etkinliklerde "SU HAYATTIR " sloganı kullanılmaktadır. Bu slogandan hareketle suyun tüm canlılar için en temel ve vazgeçilmez yaşam kaynağı olduğun vurgulanmaktadır. Proje kapsamında yapılan etkinliklerle suyun ülkemizde ve dünyada doğru kullanımına dikkat çekilerek bu konuda duyarlı bireylerin topluma kazandırılması temel hedeftir. Projemizin yürütülmesi sürecinde teknolojik imkânlar kullanılarak, farklı ülke ve kültürlere mensup hedef kitleler ortak paydada buluşturulması ve bunlar arasında iletişimin, etkileşim kurularak yabancı dil becerilerinin geliştirmesi planlanmaktadır.” Dedi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (1)
Deli 2 yıl önce
Aferin öğretmene