Hatıra ormanı desteklerle büyüyor

“Sivil Toplum Kuruluşları Hatıra Ormanı”nına Niğde Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği tarafından fidan dikimi gerçekleştirildi.

EĞİTİM 26.04.2021, 14:13 26.04.2021, 14:14
Hatıra ormanı desteklerle büyüyor


“Sivil Toplum Kuruluşları Hatıra Ormanı”nına Niğde Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği tarafından fidan dikimi gerçekleştirildi.
Merkez yerleşkemizde gerçekleştirilen fidan dikim etkinliğine Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektör Yardımcı Prof. Dr. İlyas Gökhan, Rektör Danışmanı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan İbiş, Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hamdi Doğan, Niğde Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Alim Yeşil ve oda başkanları katıldı.
Fidan dikim etkinliğinde açıklamalarda bulunan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlyas Gökhan, Sivil Toplum Kuruluşları Hatıra Ormanına gösterilen yoğun ilgiden dolayı memnuniyetini ifade ederek “Üniversite yönetimi olarak toplumumuza katkı sağlayacak bireyler yetiştirmenin yanında bu bireylerin çevreye duyarlı birer vatandaş olmalarını da önemsiyoruz. Yaptığımız doğa dostu çalışmalar ile hem öğrencilerimize güzel bir örnek olmayı hem de Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin ve Niğde’nin yeşil örtüsüne katkı yapmayı umuyoruz. Geleceğe nefes olmak isteyen sivil toplum kuruluşlarımızı da yine Sivil Toplum Kuruluşları Hatıra Ormanımıza katkı yapmalarını bekliyoruz” dedi.
Niğde Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Alim Yeşil ise program sonu açıklamalarında, yürüttükleri çevreci projeler ile kendilerine yeşil doğaya katkı yapma imkanını veren Üniversite yönetimimize teşekkür ederek bundan sonraki süreçte de ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade etti.
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)