MİLLİ EĞİTİM ve KÜTÜPHANE’DEN İSTİŞARE TOPLANTISI

Bor Halil Nuri Bey İlçe Halk Kütüphane Müdürü Murat BAŞKAN, Bor İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin ÖZÜDOĞRU, Şube Müdürleri Salih TOKAL ve Mesut POLAT’la birlikte bir toplantı gerçekleştirildi.

EĞİTİM 27.10.2022, 14:42
MİLLİ EĞİTİM ve KÜTÜPHANE’DEN İSTİŞARE TOPLANTISI

Bor Halil Nuri Bey İlçe Halk Kütüphane Müdürü Murat BAŞKAN, Bor İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin ÖZÜDOĞRU, Şube Müdürleri Salih TOKAL ve Mesut POLAT’la birlikte bir toplantı gerçekleştirildi. Bor Halil Nuri Bey İlçe Halk Kütüphanesinde gerçekleştirilen toplantıda 2022 -2023 eğitim ve öğretim yılı içerisinde Kütüphane Müdürlüğü ile Bor Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda yapılması düşünülen projeler hakkında görüşüldü. Kütüphane kullanma alışkanlığının kazandırılması, okuma kültürünün yaygınlaştırılması, günümüz bilgi çağında bilgi okuryazarlığı kavramının geliştirilmesi ve kazandırılması hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda ayrıca Gelişen ve değişen günümüz eğitim ve sınav sisteminde başarılı olunmasında düzenli ve daha çok kitap okumanın gerekliliğine değinildi. Buna bağlı olarak okul, öğrenci ve kitap üçgeninde kütüphanelerin bir köprü görevini üstlendiği belirtilerek kütüphane müdürlüğü ile ilçe milli eğitim müdürlüğünün iş birliğinin önemi vurgulandı.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)