Rektör Kar Devir Teslim Törenine Katıldı

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar UNİKOP Devir Teslim Töreni'ne katıldı.

EĞİTİM 24.01.2020, 16:39 24.01.2020, 16:40
Rektör Kar Devir Teslim Törenine Katıldı

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar UNİKOP Devir Teslim Töreni'ne katıldı.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlyas Gökhan, Konya Ovası Projesi Üniversiteler Birliği  (UNİKOP) dönem başkanlığının Kırıkkale Üniversitesi'nden Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'ne geçmesi münasebetiyle düzenlenen devir teslim törenine katıldı.

UNİKOP üyesi üniversitelerin rektörlerinin ve temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşen törenin ardından açıklamalarda bulunan Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar törenin, bölge üniversitelerine, KOP bölgesine katkı sağlamak amacıyla yapılabilecek işbirliklerini hep birlikte görüşebilme açısından  önemli bir imkan sağladığını ve verimli bir buluşmaya vesile olduğunu ifade etti.

Üniversitenin stratejik öncelikleri arasında yer alan Enerji konusunda önemli çalışmaların önümüzdeki dönemde de süreceğini aktaran Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, "Enerji Teknolojileri Yaz Okulu programının bu yıl da KOP’un desteğiyle yapılmasına yönelik öneride bulunduk. Bu önerimiz oldukça sıcak karşılık buldu ve destek sözü aldık" dedi.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar ayrıca dönem başkanlığı yapacak olan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'ne, bu önemli görevde başarılar diledi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)