Rektör Kar’dan, KOP Başkanı Bostancı’ya Ziyaret

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar KOP Başkanı İhsan Bostancı’yı ziyaret etti.

EĞİTİM 12.03.2020, 17:35 12.03.2020, 17:36
Rektör Kar’dan, KOP Başkanı Bostancı’ya Ziyaret

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar KOP Başkanı İhsan Bostancı’yı ziyaret etti.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Teknopark Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Rifat Battaloğlu, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı İhsan Bostancı’yı makamında ziyaret etti.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nde halen devam etmekte olan projelerdeki gelişmelerin değerlendirildiği görüşmede, Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, KOP desteği ile ilgili yürütülmekte olan KOP Enerji Evi ve Silisyum Saflaştırma projelerinin son hali hakkında bilgilendirmede bulundu.

Ayrıca Rektör Kar, KOP'un son çağrı döneminde üniversiteden yapılan projeler hakkında bilgi vererek, bu projelerin KOP tarafından desteklenmesini beklediklerini ifade etti.

KOP Başkanı İhsan Bostancı, bütçe imkanları ölçüsünde ve proje çağrı rehberlerine göre yapılan projelerden en iyilerini desteklemeye çalışacaklarını belirtti.

İki kurum arasındaki iş birliğinin sürdürülmesine ilişkin karşılıklı temennilerde bulunulan ziyarette, Rektör Kar, misafirperverliklerinden ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi projelerine desteklerinden dolayı KOP İdaresi Başkanı İhsan Bostancı’ya teşekkürlerini iletti.

KOP İdaresi Başkanı İhsan Bostancı da Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin değerli bir paydaş olduğunu belirterek ziyaretleri dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar’a ve Niğde Teknopark Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Rifat Battaloğlu’na teşekkür etti.

 

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)