Ayhan Şahenk Vakfı Sağlığınız İçin Niğde’de

Merkezi İstanbul’da bulunan Ayhan Şahenk Vakfı’nın tam donanımlı sağlık araçları, Niğdelilere ücretsiz sağlık hizmeti sunacak.

GÜNDEM 27.03.2018, 16:57 27.03.2018, 16:58
Ayhan Şahenk Vakfı Sağlığınız İçin Niğde’de

Merkezi İstanbul’da bulunan Ayhan Şahenk Vakfı’nın tam donanımlı sağlık araçları, Niğdelilere ücretsiz sağlık hizmeti sunacak.

GÖZ VE GENEL SAĞLIK MUAYENE HİZMETİ

Ayhan Şahenk Vakfı’nın halk sağlığı programı çerçevesinde 29 Mart-02 Nisan 2018 tarihleri arasında Niğde’nin Merkez ve İlçelerinde gerçekleştireceği çalışmalarda Ayhan Şahenk Vakfı’nın uzman doktorları ve sağlık personeli, modern sağlık araçlarında Niğdelilere Göz ve Genel Sağlık muayene hizmeti verecek.

SAĞLIK MUAYENELERİNİN İÇERİĞİ

Özel olarak tasarlanan ve kısa sürede tanı tespiti ile tedaviye başlamaya imkan verecek şekilde donatılan Ayhan Şahenk Vakfı sağlık araçlarından Genel Muayene aracında; kan şekeri, üre, kolestrol, karaciğer enzimleri gibi 16 parametreyi içeren biyokimya tahlilleri, tam kan sayımı, tam idrar tahlili ve EKG çekimi yapılıyor. Göz Muayene aracında; tam donanımlı Poliklinik düzeylinde yapılabilen tüm işlemler gerçekleştirilebiliyor.

SAĞLIK ARAÇLARININ TARAMA PROGRAMI

Ayhan Şahenk Vakfı Sağlık araçlarının Niğde Merkez ve İlçelerinde yapacağı çalışmaların programı belli oldu.

Programa göre, Ayhan Şahenk Vakfı Sağlık araçları tarafından 29 Mart 2018 Perşembe günü Bor İlçe Merkezinde Göz Muayene, Çamardı İlçe Merkezinde Genel Muayene, 30 Mart 2018 Cuma günü Altunhisar İlçe Merkezinde Göz Muayene, Çiftlik İlçe Merkezinde Genel Muayene, 31 Mart 2018 Cumartesi günü Ulukışla İlçe Merkezinde Göz ve Genel Muayene, 01 Nisan 2018 Pazar günü Niğde Merkezde Göz ve Genel Muayene, 02 Nisan 2018 Pazartesi günü Niğde Merkezde Göz ve Genel Muayene çalışmaları yapılacak.

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)