BAŞKAN ÖZDEMİR’İN KADİR GECESİ MESAJI

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayımladı

GÜNDEM 16.04.2023, 17:01
BAŞKAN ÖZDEMİR’İN KADİR GECESİ MESAJI

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Özdemir mesajında şu ifadelere yer verdi; “Yüce Mevla’nın tükenmez Rahmet ve bereketinin ufkumuzu sardığı, sevgi ve kardeşlik bağlarının çözülmemek üzere pekiştirildiği, içerisinde nice feyz ve bereketi barındıran, Kur’an-ı Kerim’in ifadesiyle bin aydan daha hayırlı bir gece olan Kadir Gecesi’ne yeniden kavuşmanın huzur ve mutluluğu içindeyiz.

Sezai Karakoç’un ifade ettiği gibi “Gecelerin de bir imamı vardır. Gecelerin imamı, en büyük imam, Kur’an-ı Kerîm'i kalbinde taşıyan Kadir Gecesi’dir.” Bizi gecelerin imamına Kadir Gecesi’ne eriştiren Allah’a hamdolsun.

Ramazan ayının son günlerine eriştiğimiz şu kutlu zaman diliminde, bizlere arınma ve bağışlanma fırsatı sunan Kadir Gecesi, Allah’ın rahmetinin yeryüzünü kuşattığı, tövbe kapılarının ardına kadar açıldığı bir gecedir.

Bu gece başta depremde yitirdiğimiz kardeşlerimiz olmak üzere tüm İslam aleminin dirliği birliği için dua ediyoruz. Allah ülkemizi milletimizi her türlü afatından emin eylesin. Yüce Allah birliğimizi, dirliğimizi güçlü kılsın, kin, nefret, kıskançlık gibi kötü huylardan kalbimizi temizlesin.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle, Aziz Milletimizin ve İslam Alemi’nin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız tüm ibadetlerimizi kabul etmesini, bu gecede yapılan duaların İslam Alemi’nin birlik ve beraberliğine, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”(Niğde Belediyesi)

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)