Başkan Özkan’dan Ramazan Ayında Çat Kapı Ev Ziyaretleri

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, mübarek Ramazan ayının sevincini ve coşkusunu vatandaşları çat kapı ziyaret ederek halkın istek ve sorunlarını dinliyor.

GÜNDEM 11.06.2018, 17:26 11.06.2018, 17:26
Başkan Özkan’dan Ramazan Ayında Çat Kapı Ev Ziyaretleri

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, mübarek Ramazan ayının sevincini ve coşkusunu  vatandaşları çat kapı ziyaret ederek halkın istek ve sorunlarını dinliyor.

 İftar vakti öncesi zaman zaman çat kapı ev ziyaretleri yapan Başkan Özkan, yaşam alanlarında buluştuğu yaşlıların elini öpüp gönüllerini alıyor.

Belediye olarak görevlerinin sadece yol ve kaldırım yapmak olmadığını belirten Başkan Özkan, bu tür sosyal faaliyetlere de önem verdiklerini dile getirdi.

Bu ziyaretlerde ihtiyaç sahibi ailelere ulaşma imkanı da bulduklarını belirten Özkan, "Bizlere gelen bilgiler doğrultusunda vatandaşlarımıza çat kapı ev ziyaretlerimize devam ediyoruz. Hemşerilerimizi yaşam alanlarında ziyaret ederek, samimiyetine, hikayelerine ortak oluyoruz. 'İlk defa evimize bir belediye başkanı geliyor' diye konuşurlarken, gözlerindeki o mutluluğu yaşamak ise bizim en büyük mükafatımız oluyor. Bu misyonu samimiyetle bizlere aktaran ve görev kılan AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı her konuda olduğu gibi bu konuda da örnek alıyor ve onun yolunda ilerlemeye devam ediyoruz" dedi.

Ramazan ayının manevi atmosferi içerisinde vatandaşlarla daha çok bir arada olma arzusu içerisinde olduklarını ifade eden Niğde Belediye Başkanı Özkan, "Vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ediyoruz. Yüz yüze görüşerek onların varsa sorunlarını kendi ağızlarından bizzat dinliyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde çözüm bulmanın gayreti içerisinde oluyoruz. Bu ziyaretleri niye yapıyoruz, çünkü Ramazan beraberinde güzel duyguları canlandırıyor. Dertleşelim, sohbet edelim, birbirimizle olan kardeşliğimizi, bağlarımızı güçlendirelim diye de bu tür buluşmaları gerçekleştiriyoruz. Ayrıca ihtiyaçlarını ya da sorunları, sıkıntıları, bir talepleri olup olmadığını öğrenmeye çalışıyoruz bu ziyaretlerle. Bizim en büyük sermayemiz, insanlarımızın hayır dualarını alabilmektir. Onun için ziyaretlerimizde kendilerinden dualarını eksik etmemelerini de istirham ediyoruz. Amacımız, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içerisinde tüm gönüllere bu manevi iklimi büyük Ramazan ayında bir nebze de olsa dokunmaktır. Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde yalnız, hasta ve mağdur ailelere çat kapı ziyaretler gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Onların yaşam alanlarında inşallah bir arada olacağız" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, ev ziyaretleri esnasında sokaklarda karşılaştığı çocuklarla da yakından ilgilenen Özkan, bir süre sohbet ettikten sonra kendilerine çeşitli hediyeler vererek sevindirdi. 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)