Belediye Başkanı Özkan Fidan Dağıttı

Niğde Belediyesi, şehrin yeşil dokusunu canlandırmak ve ağaç dikimini teşvik etmek amacıyla “Herkesin Dikili Bir Ağacı Olsun” projesi kapsamında fidan dağıtımı yaptı.

GÜNDEM 25.04.2018, 11:06 25.04.2018, 11:06
Belediye Başkanı Özkan Fidan Dağıttı

Niğde Belediyesi, şehrin yeşil dokusunu canlandırmak ve ağaç dikimini teşvik etmek amacıyla  “Herkesin Dikili Bir Ağacı Olsun” projesi kapsamında fidan dağıtımı yaptı.

Çocuklar için düzenlenen 23 Nisan şenliğinin ardından fidan dağıtımına geçen Belediye Başkanı Rifat Özkan; “Peygamber Efendimiz “Kıyametin kopacağını bilseniz elinizdeki fidanı dikiniz” diye buyurmaktadır. Ormanlarımızı korumak, yeşil alanlara sahip çıkmak, artırmak ve yeni orman alanları oluşturmak hepimizin vatandaşlık görevidir. Ağacı ve ormanı korumanın uygarlığın en temel göstergesi olduğunu çocuklarımıza erken yaşlarda öğretmeli ve bu bilinçle ormanlarımıza sahip çıkacak bir gelecek inşa etmeliyiz. Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en değerli ve en paha biçilmez miras; yaşanabilecek bir ortam hazırlamak ve onu korumaktır. Ağacın, fidanın ve ormanın bu kadar önemli olduğu bir dünyada bizlerin üzerine düşen çevremizi yeşillendirmektir” dedi.

Niğde Belediyesi önünde gerçekleştirilen fidan dağıtımı sırasında vatandaşlar ve çocuklar Belediye Başkanı Rifat Özkan’a yoğun ilgi gösterdi. Bol bol çocuklar ve vatandaşların isteğiyle selfi çekilen Belediye Başkanı Özkan öte yandan çocuklara şeker ikram etti. 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)