BOR BELEDİYESİ CAN DOSTLARI UNUTMADI

Bor Belediyesi ekipleri ilçe genelinde karla mücadele çalışmalarını sürdürürken, sokak hayvanlarını da unutmadı.

GÜNDEM 11.02.2022, 18:09
BOR BELEDİYESİ CAN DOSTLARI UNUTMADI

Bor Belediyesi ekipleri ilçe genelinde karla mücadele çalışmalarını sürdürürken, sokak hayvanlarını da unutmadı.

Bor’da beklenen kar yağışına karşı tüm önlemlerini alarak yollarda karla mücadele çalışması yapan Bor Belediyesi ekipleri sokak hayvanları için de tedbir aldı.

Bu kapsamda beyaz örtü ile kaplanan kentte can dostlar için besleme çalışması gerçekleştiren Bor Belediyesi ekipleri, sokak hayvanlarının yoğun olarak bulunduğu cadde, sokak, park ve yeşil alanlara mama bırakıyor.

Sokak hayvanlarının yoğun bulunduğu bölgelerde yapılan besleme çalışmalarının yanında Bor Belediyesi Sokak Hayvanlarının Barınması ve sağlık kontrolleri ve hasta olmamaları için rehabilitasyon merkezinde Belediye Veteriner Hekimi tarafından sağlık kontrolleri, aşıları, bakım ve tedavileri yapılmakta, Olumsuz acil durumlar için ekipler hazır da tutuluyor..

Topyekün mücadele

Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, karla mücadele çalışmalarının kent genelinde topyekun sürdürüldüğünü söyledi.

Bu kapsamda can dostlar için de besleme çalışması gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Baran, “Allah'ın bizlere emaneti olan can dostlarımıza (kedi, köpek ve kuşlar) hep birlikte sahip çıkacağız.İlçemiz Mahallelerinde cadde ve sokakların belirli noktalarına sokak hayvanlarının barınmaları için Kedi Evleri, Köpek Kulübeleri yanında özel suluk ve mama kapları bırakıldı.

Yoğun kar yağışı sebebiyle sokaktaki dostlarımızın yiyecek bulma ihtimali oldukça düştü. Vatandaşlarımızın da bu soğuk günlerde evlerinin önüne bir kap su ve gıda maddeleri ve mama koymaları bizleri de mutlu edecektir” dedi.

Ekiplerimiz çalışıyorlar, siz de ev ve iş yerlerinizin önüne bir kap mama bırakabilirsiniz.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)