Bor Belediyesi Yeni Alınan Araçlarla Filosunu Genişletti

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor Belediyesi olarak araç filolarına yeni 4 araç daha ekleyerek filodaki araç sayılarını 83’e çıkarttıklarını belirterek yeni alınan araçların maliyetinin 1 milyon 228 bin lira tutarında olduğunu söyledi.

GÜNDEM 29.05.2018, 17:32 29.05.2018, 17:32
Bor Belediyesi Yeni Alınan Araçlarla Filosunu Genişletti

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor Belediyesi olarak araç filolarına yeni 4 araç daha ekleyerek filodaki araç sayılarını 83’e çıkarttıklarını belirterek yeni alınan araçların maliyetinin 1 milyon 228 bin lira tutarında olduğunu söyledi.

Güçlenen araç filosu ile hizmetlerin daha hız kazanacağını ifade eden Erat, mevcut araç filosuna 4 adet araç kazandırıldığını ilçeye uzun yıllar hizmet verecek olan araçların çalışmalarda büyük kolaylık sağlayacağını ifade ederek, şunları kaydetti: "Çalışma arkadaşlarımın işini kolay kılmak, vatandaşlarımızın da hızlı bir şekilde hizmet alabilmelerini sağlamak amacıyla 4 araç daha belediyemize kazandırıldı. Bu araçlarımızla birlikte belediyemizin araç sayısı 83 yükseldi. Güçlenen araç filomuzla hizmetlerimiz daha da hız kazanacak. Günden güne gelişen ve büyüyen kentimizde, vatandaşlarımıza güzel hizmetler sunmayı amaçlıyoruz. Yeni araçlarımızla kazasız belasız hizmet sunulmasını diliyorum."
Erat, yeni alınan araçların maliyetinin 1 milyon 228 bin lira tutarında olduğunu bildirdi

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)