BOR PANCAR KOOPERATİFİ FATİH ERİÇ'LE DEVAM DEDİ

Niğde’nin en büyük sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Bor Pancar Ekicileri Kooperatifi’nde olağanüstü genel kurul gerçekleştirildi.

GÜNDEM 20.02.2023, 14:54
BOR PANCAR KOOPERATİFİ FATİH ERİÇ'LE DEVAM DEDİ

Niğde’nin en büyük sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Bor Pancar Ekicileri Kooperatifi’nde olağanüstü genel kurul gerçekleştirildi.
Bor 100. Yıl Stadyumu’nda yapılan Bor Pancar Ekicileri Kooperatifi olağanüstü genel kurulunda mevcut yönetim kurulu Başkanı Fatih Eriç ve ekibi güven tazeledi. Genel Kurul Toplantısında Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu ve Denetçileri tek liste halinde seçildi.
Genel Kurula çiftçi dostu Fatih Eriç’in yanı sıra kooperatif üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının yeni ve eski başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve üreticiler katıldı.Birlik ve beraberliğin hakim olduğu genel kurulda Başkan Eriç’e verilen tam destek ise gözlerden kaçmadı. Genel kurula katılan bin 750 üyenin tamamının oyunu alan Erinç güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.
Genel kurulda konuşan Bor Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Fatih Eriç, yoğun katılımlarından dolayı bütün davetlilere teşekkür ederek; “Tüm çiftçilerimizin ve bizleri yalnız bırakmayan Sivil toplum kuruluşlarının başkan ve üyelerine desteklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum bu güne olduğu gibi bundan sonrada çiftçilerimiz için daha çok çalışacağız sorunlarının çözümü noktasında var gücümüzle koşturacağız” dedi.
Yönetim kurulu asil
1- Fatih Eriç
2- Orhan Baykal
3- Hacı Hasan Tüzün
4- Emin Koçak
5- Hanifi Bozdağ
Yönetim kurulu yedek
1- Mahmut Tilkici
2- Mustafa Pala
3- Yaşar Aydoğdu
4- Bayram Ünsal
5- Fevzi Gezerkaya
Denetçi üyeler asil
1- Şenol Ahmet Yüceer
2- Halil Dinç
3- Recep Türkben
Denetçi üyeler yedek
1- Cem Görgün
2- Mahmut Aktürk
3- Suat Vural

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (2)
YAZIK 1 yıl önce
Memleket kan ağlar ilken rantcılar seçim yapmış yazıklar olsun buna göz yuman idarercilere seçtiğmiz milletvekilerine
Vatandaş 1 yıl önce
Resimlere bakıyorumda pancar kooperatifi yötecileri ömründe pancar yetirmişmi ziraat odası başkanı kaç dönüm yer ekmiş ne kadar gübre verilir bilirmi acaba ticaret odasın hangi teşviklerini bilir sanayicinin hangisini tanır ayrıca bu başkanların mesleklerini borda bilmeyen varmı