BOR TEK YÜREK OLDU! YARDIMLAR YERİNE ULAŞTI

Bor’da Bor Belediyesi başta olmak üzere, Sivil Toplum Örgütleri, Bor Müftülüğü, Dernekler ve Bor Halkı yardımlarıyla afet bölgelerine büyük destek verdi.

GÜNDEM 08.02.2023, 18:32
BOR TEK YÜREK OLDU!  YARDIMLAR YERİNE ULAŞTI

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremler 10 ilde yıkıma neden oldu. Türkiye'nin dört bir yanından yardım çağrıları yükselirken deprem bölgesine yardım seferberliği başladı.

Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı.

İki depremin ardından 10 ilde kurtarma çalışmaları devam ederken Türkiye'nin her yerinden de deprem mağdurları için yardım seferberliği sürüyor.

Bu kapsamda Bor’da Bor Belediyesi başta olmak üzere, Sivil Toplum Örgütleri, Bor Müftülüğü, Dernekler ve Bor Halkı yardımlarıyla büyük destek verdi.

Onlarca yardım tırını kısa süre içinde yardım malzemeleriyle dolduran hayırsever vatandaşlar hala yardım kampanyalarına büyük destek verdiler.

Özellikle Gıda, barınma, ısınma, giyecek gibi konularda büyük yardım toplayan Bor halkı yardım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)