Bor Ülkü Ocakları Başkanı ve yönetiminden Kahraman Şehidin baba ocağına ziyaret

15 Temmuz yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde çeşitli etkinlikler ve ziyaretler gerçekleştiren Bor Ülkü Ocakları Başkanlığı ilk ziyaretlerini Bor İlçesine bağlı Çukurkuyu Beldesine gerçekleştirdi. Baba Halisemir'de ;"Emrindeyiz!"

GÜNDEM 17.07.2017, 11:40 17.07.2017, 11:42
Bor Ülkü Ocakları Başkanı ve yönetiminden Kahraman Şehidin baba ocağına ziyaret

 15 Temmuz yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde çeşitli etkinlikler ve ziyaretler gerçekleştiren Bor Ülkü Ocakları Başkanlığı ilk ziyaretlerini Bor İlçesine bağlı Çukurkuyu Beldesine gerçekleştirdi.

Baba Halisemir'de ;"Emrindeyiz!"

15 Temmuz'un kahramanı Ömer Halisdemir'in kabrini ve baba ocağını ziyaret eden Bor Ülkü Ocakları Başkanı Kürşat Tecimer Kahraman Halisdemir'in Babası Hasan Hüseyin Halisdemir'i ziyaret etti.Birlikte Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret ederek Baba ellerini öperek hayr duasını istediler.

Bor Ülkü Ocakları Başkanı Kürşat Tecimer,Baba Halisdemir'e hitaben bizler evlatların olarak emrindeyiz diyerek hayır duasını istediler.

Baba Halisdemir'in sağlık durumunu gözeterek kısa tutmaya özen gösteren Bor Ülkü Ocakları Başkanı Kürşat Tecimer ve Ocaklı Gençler diğer etkinlik ve ziyaretlere katılmak üzere ziyareti sonlandırdılar.  

Konuş Ailesinin Yanındayız

Bor ilçe şehitliğine giderek,şehitler ve 15 Temmuz şehidi Ramazan Konuş için dua eden Ülkü Ocağı Başkanı Tecimer ve beraberindekiler Bor ve Niğde için 15 Temmuz sembol kahramanlarından olan Ramazan Konuş'un Annesi ve  kardeşi önceki dönem Bor Ülkü Ocakları Başkanlarından Nazmi Konuş'u evinde ziyaret ettiler.

Nazmi Konuş ve ailesi ile sohbet eden Ocak Başkanı Tecimer Konuş ailesine yanınızdayız mesajı verdi.

Gün sonunda Ülkü Ocakları Genel Merkezi talimatları doğrultusunda tüm il - ilçe ocaklarımızda eş zamanlı " Bütün şehitlerimiz ve Türk Devletinin Bekası" için gerçekleştirilecek olan Kur'an-ı Kerim Tilaveti ise Bor Ülkü Ocakları binasında gerçekleştirildi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)