Bor’a Yeni Adliye Sarayı

AK Parti Niğde Milletvekili Akdeniz Parlementer Asamblesi (AKDENİZ-PA) Komisyonu başkanı Erdoğan Özegen Niğde Adalet Sarayı ve Bor’a yapılacak yeni Adalet Sarayını görüştü.

GÜNDEM 03.01.2018, 17:39 03.01.2018, 17:40
Bor’a Yeni Adliye Sarayı

AK Parti Niğde Milletvekili Akdeniz Parlementer Asamblesi (AKDENİZ-PA) Komisyonu başkanı  Erdoğan Özegen Niğde Adalet Sarayı ve Bor’a yapılacak yeni Adalet Sarayını görüştü.

AK Parti Niğde Milletvekili Akdeniz Parlementer Asamblesi (AKDENİZ-PA) Komisyonu başkanı Erdoğan Özegen Niğde yatırımları için bakanlarla görüşmeyi Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile sürdürdü.

Niğde, Bor Adalet Sarayını ve gerçekleşecek birçok yatırımı görüşen Özegen: “ Adalet Bakanımız Abdulhamit Gül ile Niğde’mizin yatırımlarını görüşmek üzere bir araya geldik. Adalet sarayımızın en hızlı şekilde devam edecek ve en kısa zamanda tefrişatı tamamlanarak açılışı gerçekleşecek. Ayrıca Bor ilçemiz ’in yeni yapılacak olan adalet Sarayı’nın ve Niğde cezaevi yeni dönemde yapımına başlanacak. Niğde’mize yakın alakasından dolayı Adalet Bakanımıza çok teşekkür ediyoruz.

Özegen Bor ilçesine yapılacak olan Adalet Sarayıyla ilgili yaptığı açıklama da, İçindeki bütün birimlerin aktif ve rahat çalışabileceği, vatandaşın da rahat ve hızlı hizmet alabileceği yeni adliye sarayımız şimdiden hayırlı olsun. İnşaatımız alan ve kullanılan teknolojik birimler bakımından nşallah Bor ilçemize yakışan, modern bir adliye sarayına kavuşmuş olacak. Adalet sarayımız Selçuklu ve Osmanlı mimarisinin özelliklerini de barındıracak. 

Niğde’mize yapılacak yatırımlar için yoğun mesaimiz devam edecek. Gece gündüz demeden Niğde’mizin kalkınması için çalışmalarımız sürecek” dedi.

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)