CARREFOURSA SÜPER BOR’DA AÇILDI

Bor’da CarrefourSA Süper törenle açılarak hizmet vermeye başladı. Açılış törenine Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, Bor İlçe Müftüsü İsmail Çakır, Oda Başkanları, STK temsilcileri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

GÜNDEM 08.12.2022, 10:33 08.12.2022, 10:37
CARREFOURSA SÜPER BOR’DA AÇILDI

Bor’da CarrefourSA Süper törenle açılarak hizmet vermeye başladı. Açılış törenine Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, Bor İlçe Müftüsü İsmail Çakır, Oda Başkanları, STK temsilcileri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Açılıştan töreninden önce geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Market sahibi Ahmet Dilbaz’ın oğlu, ve İhsan Dilbaz’ın kardeşi Emre Dilbaz’da anıldı.  

Bor İlçe Müftüsü İsmail Çakır’ın duasıyla açılan CarrefourSA Market Bor’da geniş ürün yelpazesiyle hizmete girdi.

Bor Eski Hükümet Meydanı’nda hizmete giren CarefourSA Süper’in açılışını Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, İşletme sahibi Dilbaz Ailesi birlikte gerçekleştirdi. Çok sayıda vatandaşın da katıldığı CarrefourSA Süper Market’in açılışında konuşan Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, “Öncelikle ekonomik zorlukların içerisinde böylesine güzel bir işletmeyi Bor İlçemize kazandırmalarından dolayı Dilbaz Ailesini tebrik ediyorum. Yarattıkları iş istihdamı neticesinde onlarca insana ekmek kapısı açmış oldular. Bu cesaret isteyen bir atılım. Kendilerini tebrik ediyor. Bol kazançlar diliyorum” dedi.

Dilbaz Ailesi ise açılışa katılan herkese teşekkür etti.  Market sahibi Ahmet Dilbaz, “Bu özel günümüzde tüm yoğun çalışmaları içerisinde bizlerle olan Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran ve oda başkanlarına ayrıca teşekkür ediyorum. Mağazamızın tüm Bor halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

‘KALİTE VE UCUZLUĞUN ADRESİ OLACAĞIZ’

“Bor'daki müşterilerimize daha iyi hizmet vermek istiyoruz” diyen Ahmet Dilbaz, sözlerine şöyle devam etti: “Daha iyi hizmet için daha yüksek kalitede hizmet sunacağız. CarrefourSa Süper olarak bugüne kadar 'önce müşteri' diyerek en kaliteli ürünü, en uygun fiyata tüketicilerimizle buluşturarak tasarrufun adresi olmak istiyoruz. Bundan sonra da bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz.”

Market sahiplerinden İhsan Dilbaz ise açılış sonrası kendilerini yalnız bırakmayan herkese  teşekkür etti. CarrefourSA Süper Markette on binlerce ürün yelpazesi ile müşterilere hizmet etmekten son derece mutlu olduklarını ifade eden İhsan Dilbaz, “Kaliteli ve taze ürünlerle uygun fiyat politikamız ile sizlerin hizmetinizde olacağız. Zaman zaman yapılacak olan indirim günlerini ve kampanyalarımızı yine siz değerli müşterilerimize duyuracağız. Geniş bir yelpazeye sahip ürün çeşitlerimizle hem tasarruflu hem de keyifle alışveriş yapabileceğiniz marketimizi hizmetinize sunduk diye konuştu.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (1)
Ahmet doygun 1 yıl önce
HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH UTANDIRMASIN HELAL KAZANÇ BOL MÜŞTERİ VERSİN İNŞALLAH