Cihaza Bağlı Hastanın Elektriğini Kestiler

Niğde’nin Gölcük beldesinde yatalak olan ve hayatını oksijen cihazına bağlı olarak yaşayan 74 Yaşındaki Şerafettin Kaya Elektriğinin kesilmesi nedeniyle zor günler yaşıyor.

GÜNDEM 18.01.2018, 12:10 18.01.2018, 12:11
Cihaza Bağlı Hastanın Elektriğini Kestiler

Niğde’nin Gölcük beldesinde yatalak olan ve hayatını oksijen cihazına bağlı olarak yaşayan 74 Yaşındaki Şerafettin Kaya Elektriğinin kesilmesi nedeniyle zor günler yaşıyor.

Niğde’nin Gölcük beldesinde 4 yıldır felçli yatan ve Oksijen cihazına bağlı yaşamını sürdüren 74 yaşındaki Şerafettin Kaya’nı Medaş’a Olan borçlarını ödedikleri halde elektriğinin açılmaması neticesinde ölümden döndüğü iddia ediliyor.

Şerafettin Kayan’ın gelini Gülsüm Kaya ‘  Kayınbabam beyin kanaması nedeniyle 4 yıldır felçli olarak yatağa bağlı yaşamını sürdürmektedir. Medaş’a olan borcumuz nedeni ile elektriğimiz kesildi. Bizde hastamız olduğunu söyledik hiç dikkate bile almadılar. Biz eş dosttan borç bularak borcumuzu ödedik. Ama ondan sonrada Medaş elektrik saatini dışarı alın dedi onu da yaptık. Şimdide yan taraftaki başka abonenin de borcunu ödemesini istediler, gittik görüştük bu seferde tamam siz hastanızı götürün elektriğinizi açacağız dediler. Kayın babamı hastaneden çıkarttık eve götürdük elektrik açılmadı ve akşamüzeri babam rahatsızlandı hastaneye zor yetiştirdik. Hastaneye vardığımızda doktor bu hastayı neden getirdiniz diyerek bize kızdı bizde durumu anlattık ve orada bir süre solunum cihazına bağlı kaldı. Arkasından babamı alarak Niğde merkezde bulunan evimize getirdik ve şuanda burada” dedi.

Kaya’ Babamı bugün hastaneden çıkarttık ama evine götüremedik elektrik kesik çünkü kendi evimegetirdik. Kendi oturduğum ev üç katlı olduğu için ve asansör bulunmadığından dolayı kayın babamı sırtımda çıkarttım. ben yetkililerden yardım istiyoruz. Yardım derken hiç kimseden maddi bir şey istemiyoruz sadece elektriğimizin borcu olamadığı halle kesilen elektriğimizin açılmasını istiyoruz. Bizim bu mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz. Medaş yetkilileri bizi dikkate almıyor kayın babam cihaza bağlı yaşıyor elektrik olmazsa olmuyor. ‘dedi

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)