Çocuklara Tarihi Eserli Boyama Kitabı

“Ecdadımız Özenerek Yaptı, Çocuklarımızda Boyayarak Yapacak, Öğrenecek”

GÜNDEM 06.02.2018, 08:48 06.02.2018, 09:00
Çocuklara Tarihi Eserli Boyama Kitabı

“Ecdadımız Özenerek Yaptı, Çocuklarımızda Boyayarak Yapacak, Öğrenecek”

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan eğitim öğretim yılının ikinci dönemine başlayan çocuklara boyama kitabı dağıttı. Belediye Başkanı Rifat Özkan tarafından hazırlattırılan boyama kitabında dikkat çeken en önemli özellik, kitaptaki boyama şekillerinin Niğde’nin tarihi eserlerinden oluşması.

Belediye Başkanı Rifat Özkan okul hayatına yeni başlayan minik öğrencileri ziyaret ederek bizzat kendisi boyama kitabı dağıttı. Belediye Başkanını karşılarında gören minik öğrenciler Başkan Özkan’a sevgiyle koştular.

Öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Belediye Başkanı Özkan çocuklar ile keyifli anlar yaşadı. Öğrencilerin sevgi gösterilerini karşılıksız bırakmayan Başkan Rifat Özkan minik öğrencilerle bol bol fotoğraf çektirdi.

Eğitimin her kademesine önem verdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Rifat Özkan; “Minik yavrularımızın okul ve öğrencilerle ilk tanıştığı yer anaokullarımızdır. Eğitim çıtamızın yükselmesi için anaokullarımız oldukça önemlidir. Bizler de çocuklarımızın şehrimizi tanıması, tarihi eserleri bilmesi ve şehrimizin tarihini eğlenerek öğrenmeleri için boyama kitabı dağıttık. Her şey çocuklarımız için. Çocuklar geleceğimizdir. Tarihi eserlerimizden oluşan boyama kitabını hazırlatarak çocuklarımıza sunduk. El becerilerine katkı sağlayacağını düşündüğümüz boyama kitabı ile aynı zamanda şehrimizdeki tarihi eserlerimizi de öğrenme fırsatları olacaktır” dedi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)