Devlet Bahçeli bulvarı üst geçidi trafiğe açıldı

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Devlet Bahçeli Bulvarı üst geçidinde bir araya geldiği basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 06.09.2021, 16:45 06.09.2021, 16:51
Devlet Bahçeli bulvarı üst geçidi trafiğe açıldı

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Devlet Bahçeli Bulvarı üst geçidinde bir araya geldiği basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Devlet Bahçeli Bulvarı üst geçidimiz tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun diyen, Başkan Özdemir yaptığı açıklamada;

“Şu an hep birlikte Devlet Bahçeli Bulvarındayız ve yapımını tamamladığımız üst geçidin hemen önündeyiz.  Üst geçidimizi 6 Eylül itibariyle trafiğe açıyoruz.  Müteahhitten kaynaklanan eksiklikleri tamamlayarak geçici kabulü gerçekleştirdik, yan yollarımızı tamamladık, aydınlatmaları geldi onları taktık. Bugün itibariyle resmi olarak Devlet Bahçeli Bulvarı üst geçidimizi trafiğe açmış bulunuyoruz, yolun devamında bazı yerlerde bozukluklar var, asfaltlar alt yapıdan dolayı biraz gecikecek, biz yol yaptığımız zaman altyapıyı da yeniliyoruz. Burada altyapı çalışmalarında çok büyük borular kullandık, bundan dolayı sıcak asfalt attığımız zaman çökme ihtimali var, birkaç ay daha bu yolun sıcak asfaltı bekleyecek. Yolun tamamen oturması ile sıcak asfalt atılacak ve çok daha kaliteli bir yolu şehrimizin hizmetine sunmuş olacağız.

Biliyorsunuz bir taraftan İsmet Sayın Caddesinde” de çalışmalarımız devam ediyor. Burasının alt yapısında çok büyük sıkıntılar vardı. Bu yolu ambulanslarda kullandığı için daha fazla beklemek istemedik. Yağmur yağdığında sıkıntılar oluşuyordu, sık sık kazalar yaşanıyordu, inşallah bu yolun devamını hastanenin oradan Hançerli” ye kadar götüreceğiz.

Bu çalışmalardan dolayı hemşerilerimizden biraz daha müsaade istiyoruz, biraz bizi anlayışla karşılasınlar istiyoruz. Şu an Niğde’nin birçok yeri şantiyeye döndü, bu yaptığımız çalışmalarla önümüzdeki yıllarda şehrimizi daha konforlu yollara kavuşturacağız.

 Buradan önümüzdeki yıl Aydınlık Caddesinde de çalışmaya başlayacağımızı bildirmek istiyorum. Bu caddemizde hem cepheleri yenileyeceğiz hem de kaldırım çalışması yapacağız. Oradaki esnaflarımızdan da hoşgörü bekliyoruz.

Biliyorsunuz bir taraftan Medaş çalışıyor, elektrik kablolarını yer altına alıyor, diğer taraftan doğalgaz da ki eksiklikler gideriliyor. Bizim bütün derdimiz yaptığımız işler bir seferlik olsun. Bundan dolayı alt yapıyı yapmadan üst yapıyı yapmak istemiyoruz. Son olarak hizmete açtığımız üstgeçidimiz tüm hemşerilerimize hayırlı olsun. “dedi.

(Niğde Belediyesi)

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)