Fotoğraf çekme yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

Astranova Tarım’ın çalışan ve ailelerine yönelik fotoğraf çekme yarışmasında, dereceye girenlere ödüller verildi.

GÜNDEM 13.08.2021, 18:16
Fotoğraf çekme yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

Astranova Tarım çalışanlarına ve ailelerine yönelik, ‘’Tarımda Emek’’ temalı fotoğraf çekme yarışmasında ödüller, düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu.

300’ün üzerinde fotoğrafın katıldığı yarışmada; çalışanlar, özgün fikirlerini objektiflerine yansıtarak, emeğe, emekçiye, toprağa ve insana dair birçok kareyi görüntülediler.  Niğde Fotoğraf Amatörleri Derneği’nin (NIFAD), 26 Mayıs 2021 - 27 Temmuz 2021 tarihleri arasında yaptığı değerlendirme sonucunda kazananlar törenle açıklandı. Ödüller, başta Genel Müdür Derya Özcan olmak üzere, Astranova yöneticileri tarafından, kazananlara takdim edildi. Yarışmada birinci olan Uğur Harmanda, Canon EOS 2000D, ikinci olan Y.Emre Avcı Nikon D3100, üçüncü olan Çilem Yılmaz ise, Gopro Display Mod Aksiyon kamera sahibi oldu. Yarışmanın mansiyon ödülünü kazanan Erson Özdemir’e Sony Dsc –W830 hediye edildi.

Törende Uğur Harmanda’ya birincilik ödülünü takdim eden Astranova Genel Müdürü Derya Özcan, “Şirketimizin İnsan Kaynakları politikası çerçevesinde, yenilikçi ve sürdürülebilir kurum içi projeler ile çalışanlar arasındaki iletişimi güçlendirmeyi ve çalışan memnuniyetini artırmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda düzenlediğimiz fotoğraf yarışmasında Tarım konusunu seçerken amacımız, pandemi ve iklim değişikliğiyle birlikte önemi tüm dünyaca anlaşılan ve şirketimizin de içinde bulunduğu faaliyet alanı olan tarım üretiminin zorluklarını, çalışma koşullarını ve tarım emekçilerini ortaya koymak, tarım toplumu olduğumuzu hatırlayarak konuya dikkat çekmekti. Gururla söylemek isterim ki, tüm arkadaşlarımız aileleri ve yakın çevrelerini fotoğraflayarak, çoluk-çocuk tarımın içinde olduğumuzu bizlere gösterdiler. Üretim hayattır.” diyerek Astranova Tarım’ın odağının üretim ve üretimin en önemli unsuru olan insan olduğunun altını çizdi.

Astranova yetkilileri, proje sürecinde kendilerinden desteklerini esirgemeyen, Niğde Amatör Fotoğrafçılar Derneği’nin üyelerine teşekkürlerini sunarken yarışmaya katılan tüm çalışma arkadaşlarını ve ailelerini tebrik ettiler.

Haber: Oğuz Eser

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)