Gaziler Derneğinden Emniyete Ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şube Başkanı Ramazan Yıldız polis haftasının 173. yıldönümü nedeniyle Niğde Emniyet müdürü Salim Cebeloğlu’nu makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 11.04.2018, 09:47 11.04.2018, 09:47
Gaziler Derneğinden Emniyete Ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şube Başkanı Ramazan Yıldız polis haftasının 173. yıldönümü nedeniyle Niğde Emniyet müdürü Salim Cebeloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Yıldız, Emniyet  teşkilatımız, kuruluşundan günümüze kadar toplumsal huzurun korunması, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için görevini her koşulda büyük bir özveriyle yerine getirmiş ve bundan sonra da getirmeye devam edecektir. Türk polis teşkilatı, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumak, kamu düzenini tesis etmek suç işlenmesini önlemek ve suç işleyenleri adalete teslim etmek için mesai mefhumu gözetmeden gece gündüz çalışmaktadır. Gücünü halktan ve kanunlardan alan emniyet teşkilatımız, aziz milletimizin huzur ve güvenliğini sağlamak için olağanüstü gayretle çalışmaktadır. Bunun neticesinde hepimizin takdirini ve güvenini kazanmıştır. Halkımızın duyduğu bu güveni korumak, tüm polislerimizin öncelikli görevidir” dedi.

 Gaziler dernek başkanı Yıldız; “Emniyet Teşkilatımız 173 yıldır şerefli mazisi ve milletimizden aldığı güçle güven ve huzur ortamını sağlamaya devam etmektedir. Huzurun ve güvenin sembolü olan Niğde ilimizde  halkımızın devletine ve manevi değerlere bağlı olması, polis teşkilatımızın başarısını artırmaktadır. Bu sevgi ve güven ortamının temini için başta emniyet güçleri olmak üzere halkımızın ve tüm kamu ve kuruluşlar, üzerine düşeni yapmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 173.yıl dönümünü ve polis haftasını kutluyorum. Bu kutsal görevi yerine getirirken son zamanlarda bir çok emniyet personelimizi şehit verdik bir çoğuda gazi olmuştur şehit olan polislerimizi rahmetle minnetle anarken yine bu uğurda yaralanarak GAZİ olmuş gazilerimize de acil şifalar diliyorum .Bütün halkımızın esenliği ve güvenliği için günün 24 saati görev yapan fedakâr polisimizin haftasını kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.  İlimizin huzur ve güvenliği için çalışan her kademedeki bütün amir ve memurlarımızın polis haftasını kutluyorum. Tüm polislerimize ve değerli ailelerine saygı ve selamlarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)