Gürer Kızılca'da Hükümete yüklendi

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer AKP hükümetinin bakan değiştirerek sorunlara çözüm aramasının da çözüm getirmeyeceğini ifade etti ve artık AKP hükümetleri ülkeyi yönetemez politika üretemez konuma düşmüştür.

GÜNDEM 27.07.2017, 10:49 27.07.2017, 10:50
Gürer Kızılca'da Hükümete yüklendi

 CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer AKP hükümetinin bakan değiştirerek sorunlara çözüm aramasının da çözüm getirmeyeceğini ifade etti ve artık AKP hükümetleri ülkeyi yönetemez politika üretemez konuma düşmüştür. Parti genel başkanı Cumhurbaşkanı yani tek adamla da sorunlar daha da derinleşmekte, ülkemiz yanlış politikalar nedeni ile sorunlar yaşamaktadır. Her kesimde sorunlar artmakta, yanlış dış politikaların bedelini halkımız ödemek durumunda kalmaktadır. İşsizlik yoksulluk artmakta zengin daha zengin yoksul daha yoksul olmasına neden olan uygulamalar ile ülkemiz sorunları derinleşmektedir. Cumhuriyet ve Demokrasi değerlerinden uzaklaştıkça da sorunların çözümü güçleşmektedir" dedi.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, CHP’yi FETÖ ile ilişkilendirmeye çalışmalarının, bu konuda kendi suçlarını örtbas etme çabasından başka bir şey olamayacağını söyledi. Gürer, AKP’nin küçük siyasi hesaplarla CHP’yi hedef haline getirmek istediğine de dikkat çekerek, “Biz cumhuriyeti kuran bir parti olarak insanların sorunsuz ve huzurlu bir şekilde yaşamasını istiyoruz” dedi. 
GERÇEĞİ SAKLIYORLAR
Ömer Fethi Gürer, Başbakan Binali Yıldırım’ın 16 Nisan referandumunda ‘evet’ çıkması halinde terörün biteceği yönündeki beyanatlarını hatırlatarak, “Ama hemen hemen her gün şehit haberleri gelmeye devam ediyor. Referandumdan bu yana yaklaşık 80 şehidimiz gelmiş bu kabul edilir bir şey değil. Milletvekili olduğumdan bu yana sık sık dile getiriyorum. Mecliste bunun konuşulması tartışılması gerekir diyorum. Ama meclis gündemine bu alınmıyor. Ama küçük siyasi hesaplar yapılıyor. Cumhuriyet Halk Partisine yönelik olmadık ithamlarda bulunuyorlar. Gerçek dışı yalan ve iftiralarla Cumhuriyet Halk Partisi hedef haline getirilmek isteniyor. Biz cumhuriyeti kuran partiyiz istiyoruz ki insanlarımız mutlu sorunsuz bir şekilde yaşasınlar istiyoruz. Demokrasiyi insan haklarını insanların ayrıma uğramadan yaşamasını savunuruz” dedi. 
KIZILCA DERESİ SORUNU
CHP milletvekili Ömer Fethi Gürer Organize sanayi bölgesi atıklarının ulaştığı Kızılca deresi kokunun Kızılca köyüne verdiği rahatsızlığın giderilmesi için sorunu meclise taşıyacağını belirtip atıkların kapalı bir sistem ile bölge dışına taşınması gerektiğini ifade etti. Akkaya barajı gibi Kızılca deresi de çevre sorununa dönüştü. Bir an önce önlem alınmalı" dedi .

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)