İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI BOR'DA YAPILDI

Her ay düzenli olarak olarak yapılan ilçe müftüleri toplantısı Bor İlçe Müftülüğünde Niğde İl Müftüsü Osman Ayas  başkanlığında yapıldı.

GÜNDEM 16.02.2022, 17:47 24.11.2022, 19:39
İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI BOR'DA YAPILDI

Her ay düzenli olarak olarak yapılan ilçe müftüleri toplantısı Bor İlçe Müftülüğü'nde Niğde İl Müftüsü Osman Ayas  başkanlığında yapıldı. Toplantıya Niğde İl Müftüsü Osman Ayas'ın dışında Bor İlçe Müftüsü İsmail Çakır ve diğer ilçe müftüleri katıldı.

Toplantıda cami hizmetleri, gençlik hizmetleri, bağımlılıkla ve şiddetle mücadele başta olmak üzere diğer dini ve idari konular görüşülüp karara bağlandı.

SAVAŞ GÜNEY'E ÜSTÜN BAŞARI ÖDÜLÜ

Bor İlçe Müftülüğü Merkez Sokullu Mehmet Paşa Camii Müezzin Kayyımı Savaş Güney daha önce 3 defa  almış olduğu  başarı belgelerinden dolayı Bor İlçe Müftülüğü tarafından "Üstün Başarı Belgesi” almaya hak kazandı.  

Bor İlçe Müftülüğü Merkez Sokullu Mehmet Paşa Camii Müezzin Kayyımı Savaş Güney'e başarı ataşehir esc belgesi  Niğde İl Müftüsü Osman Ayas tarafından takdim edildi. Niğde İl Müftüsü Ayas, Savaş Güney'den yaptığı faaliyetler hakkında bilgi alarak, üstün başarı belgesi almasından Güney'i tebrik ederek  başarılarının devamını diledi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)