Marangozlar Odası’ndan Çukurova Mobilya Fuar’ı Ziyareti

Niğde Marangozlar - Hızarcılar ve Mobilyacılar Odası üyeleri, Mobilya ve dekorasyon ürünlerinin sergilendiği 11. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı’nı ziyaret etti.

GÜNDEM 10.10.2017, 08:42 10.10.2017, 08:42
 Marangozlar Odası’ndan Çukurova Mobilya Fuar’ı Ziyareti

Niğde Marangozlar - Hızarcılar ve Mobilyacılar Odası üyeleri, Mobilya ve dekorasyon ürünlerinin sergilendiği 11. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı’nı ziyaret etti.

TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 11. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı’nı Fons Mobilya sponsorluğunda ziyaret eden Niğde Marangozlar - Hızarcılar ve Mobilyacılar Odası üyeleri, mobilya ve dekorasyon sektöründe son teknoloji ürünler ile sektörel gelişmeleri yakından görme fırsatını yakaladı.

Fuar hakkında bilgi veren Niğde Marangozlar - Hızarcılar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Mustafa Yıldırım, “Mobilya, günlük yaşamın her alanında kullanılan bir ürün olmakla beraber zaman içinde refah düzeyinin bir göstergesi olarak da kabul edilmeye başlanmıştır. Bu çerçevede, gelir düzeyi ve yaşam koşullarındaki iyileşmeler mobilya sektörünün gelişiminde en belirleyici unsurlar haline gelmiştir. Dolayısıyla bizde oda olarak sektördeki gelişme ve yenilikleri takip ediyoruz bu tür organizasyonlara katılarak firmalarımızın, ustalarımızın, sanatkârlarımızın son mobilya trendlerini takip etmesini, meslekteki teknolojik gelişmeleri görmelerini amaçlıyoruz, oda olarak çalışmalarımız devam ediyor, ayrıca fuar sponsorumuz Fons Mobilya’ya ve tüm oda üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)