Mevsimlik Çiçek Dikimi Çalışmaları Başladı

Niğde Belediyesi park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri mevsimlik çiçek dikerek yeşil alanlardaki çalışmalarını sürdürüyor.

GÜNDEM 23.02.2018, 12:29 23.02.2018, 12:30
Mevsimlik Çiçek Dikimi Çalışmaları Başladı

Niğde Belediyesi park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri mevsimlik çiçek dikerek yeşil alanlardaki çalışmalarını sürdürüyor.
Niğde belediyesi Park Bahçeler müdürlüğü ekipleri mevsimlik çiçekleri, park, bahçe, orta refüj ve kavşaklara dikmeye devam ediyor. Bahar aylarının yaklaşmasıyla birlikte park ve bahçelerdeki çalışmalarını hızlandıran Park ve Bahçeler müdürlüğü ekipleri, serada üretilen çeşitli renklerde menekşe çiçeklerinin parklara ve kavşaklara dikti. 
Niğde Belediyesine bağlı park bahçeler müdürlüğü ekipleri baharın gelmesiyle birlikte yabani otları temizleme çalışmasına başlarken parklara da çiçek ekimine başladı. Niğde’de havaların ısınmaya başlamasının ardından Niğde Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yazlık mevsimlik çiçek dikimi ve parklarda temizlik çalışmalarına başladı. İlk etapta çocukların eğlence alanı, ailelerinin oturacağı ve komşularıyla açık havada sohbet etme imkanı bulduğu yerlerden biri olan parklarda çiçek ekimi ve temizlik çalışmalarının start veren Niğde Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri sezon sonuna kadar bu çalışmalarını sürdürecek.

Vatandaşların oturduğu yeni çarşındaki parkta Niğde Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yazlık mevsimlik çiçek dikimi ve temizlik çalışmalarını memnuniyetle karşılayan vatandaşlar Belediye Başkanı Rifat Özkan ve Belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.



 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)