Muhtarlardan Teröre Tepki

Bor'lu muhtarlar son zamanlarda ülkemizde yaşanan hain terör saldırılarını kınayarak teröre karşı olduklarını belirttiler.

GÜNDEM 26.12.2016, 10:17 26.12.2016, 10:24
Muhtarlardan Teröre Tepki
Bor'lu muhtarlar son zamanlarda ülkemizde yaşanan hain terör saldırılarını kınayarak teröre karşı olduklarını belirttiler.
Hain terör örgütleri tarafından son zamanlarda artan saldırılar sonucunda bir çok askerimiz, polisimiz ve vatandaşımız şehit düştü. Bor Muhtarlar Derneği de yaşanan terör olaylarına sessiz kalmadı. Terör örgütlerinin haince ve kalleşçe yaptıkları saldırılar ülkemizin huzurunun bozulması için olduğunu belirten Bor Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Düzgün, hiç bir teröristin amacına ulaşamayacağını söyledi. 
Düzgün yaptığı açıklamada, "Ülkemiz üzerinde son zamanlarda kalleşçe oyunlar oynanıyor. İstanbul Beşiktaş'ta, ardından Kayseri'de gerçekleştirilen haince saldırılar sonucunda bir çok vatan evladımız şehit oldu. Bu saldırılar vatanımız üzerinde oynanan oyunlardan olsa da biz inanıyoruz ki bu hainler amaçlarına ulaşamayacaklar ve ülkemizi bölemeyecekler." dedi.
MİLLETİMİZ BİRLİK OLUYOR
Yaşanan saldırılar sonucunda Türk milletinin birlik ve beraberliğinin arttığını söyleyen Bor Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Düzgün sözlerine şöyle devam etti: "Saldırılar sonucunda güvenlik güçlerimiz ve vatandaşlarımız şehit oluyor. Bu hain teröristler gerçekleştirdikleri saldırılarla milletimizin birliğini beraberliğini zayıflattıklarını düşünüyorlar. Ama şunu bilmiyorlar ki bu saldırılar milletimizi aksine daha da çok birleştiriyor ve kenetlendiriyor. Her ne olursa olsun biz vatanımızı savunmaya devam edeceğiz." diye konuştu.
DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ
Bor Muhtarlar Derneği olarak her zaman olduğu gibi bugünde devletimizin yanındayız diyen Düzgün: "Devletimiz terörü bitirmek için elinden gelen her şeyi yapıyor. Yapmaya da devam edecek. Bizde Bor Muhtarlar Derneği olarak devletimizin son terörist ölene kadar sürdüreceği bu operasyonlara sonuna kadar destek veriyoruz. Vatanımızı ve milletimizi bölmek isteyenlere karşı, vatan hainlerine karşı sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı milli seferberlik kararına sonuna kadar uyacağımızı belirtmek istiyoruz. Allah vatanımızı ve milletimizi her türlü tehlikeden korusun." diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)