NATO'ya Tepki

Niğde'de 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) üyeleri, NATO'nun Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşımlarına tepki gösterdi.

GÜNDEM 30.11.2017, 09:36 30.11.2017, 09:37
NATO'ya Tepki

Niğde'de 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) üyeleri, NATO'nun Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşımlarına tepki gösterdi. 
Ömer Halisdemir Meydanı'nda açıklama yapan MİDDER Niğde İl Başkanı Ali Gökkuş, NATO'nun büyük bir skandala imza attığını söyledi.

Gökküş, şöyle devam etti:  "Norveç'te gerçekleştirilen NATO askeri tatbikatında Türkiye Cumhuriyeti kurucu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk düşman lider, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ise düşman liderle işbirliği yapan örgüt ya da devlet lideri olarak tanımlanmış masabaşı tatbikat icra edilmiştir.

NATO ve Norveç makamları Türkiye cumhuriyeti devletimizden ve milletimizden özür dilemiştir. Ancak bu menfur hadise kuru bir özürle geçiştirilecek bir meselenin ötesinde milli irademize yapılmış bir saldırıdır. Bu bir hata ise bizim böylesi bir hatayı kabul etmemiz sineye çekmemiz mümkün değildir.

Zira böyle bir hatayı aptallar değil alçaklar yapar. NATO'nun milli irademize karşı bu tavrı ahlaksızlıktır, kendini bilmezliktir. 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı destan yazan milli birlik ruhuyla ülkesini çapulculara teslim etmeyen onurlu Türk milletinin ancak hizmetkarı olmalıdır NATO."

Açıklamanın ardından toplanan grup marşlar söyleyerek alandan dağıldı.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)