NGC’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI

Türk Milletinin Yazdığı Eşsiz Kahramanlık Destanı

GÜNDEM 29.08.2022, 08:25
NGC’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI

Niğde Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Alpaslan Düzgün 30 Ağustos’un sadece askeri bir başarı olarak değerlendirilmemesi gerektiğini, bu büyük şanlı zaferin eşsiz destanlarından biri olarak tarihteki yerini aldığını söyledi.
NGC Başkanı Alpaslan Düzgün 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Düzgün mesajında, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan 30 Ağustos Zaferi’nin Türk Milletinin yazdığı eşsiz kahramanlık destanlarından birisi olduğunu ifade etti.
30 Ağustos’un Kurtuluş Mücadelesinin taçlandığı bir büyük zafer olduğuna dikkat çeken Düzgün, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi: “Kahraman ordumuz ve milletimiz, 30 Ağustos Zaferi ile her bir karışı şehit kanlarıyla sulanmış vatanımızı parçalamak isteyenlere hak ettikleri cevabı en iyi şekilde vermiş, bir kez daha tarihe adını altın harflerle yazdırmıştır. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 30 Ağustos 1922’de kazanılan bu zaferle Anadolu’nun ebedi Türk yurdu tescillenmiş, tüm dünyaya duyurulmuştur. Bu zaferle birlikte, ülkemiz sadece askeri bir savaşı kazanmakla kalmamış, Türkiye Cumhuriyeti’nin de temelleri atılmıştır.
Bu duygu ve düşüncelerle, tarihi şanlı destanlarla dolu Türk Milleti olarak, 30 Ağustos 1922’de elde ettiğimiz bu büyük zaferin 100. yıldönümünü bir kez daha gururla kutluyor bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnet ve şükranla anıyoruz”

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)