NİĞDE BASININDAN BİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Niğde Gazeteciler Cemiyeti heyeti Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç’ı ziyaret ettiler. 

GÜNDEM 31.10.2022, 12:46
NİĞDE BASININDAN BİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

NİĞDE BASININDAN BİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET
Erkılınç: Gazetelerimizin Haklarını Koruyacağız
Niğde Gazeteciler Cemiyeti heyeti Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç’ı ziyaret ettiler. 
Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alpaslan Düzgün, Niğde Günaydın Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cumali Adıgüzel, Niğde Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tuncay Aytaş ve Hamle Gazetesi ve Niğde Gündem Gazetesini Temsilen Kemal Işıklı, Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Cavit Erkılıç’ı makamında ziyaret ederek istişarede bulundular. 
BASINIMIZI YAŞATMAYA KARARLIYIZ
Ziyarette Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişlik Yapılmasına Dair Kanun teklifinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edilmesinin ardından Basın İlan Kurumu olarak yasa sonrası mevzuat çalışmaları hazırlıklarının devam ettiğini belirten BİK Genel Müdürü Cavit Erkılınç, “Yasalaşarak yürürlüğe giren kanun değişikliklerinin getirdiği kazanımların ülkemiz, kurumumuz ve medya sektörü için tekrar hayırlı olmasını diliyorum. Basın İlan Kurumu olarak görev ve sorumluluklarımız çerçevesinde kanun çalışmalarının başladığı ilk günden genel kurulda oylandığı son ara kadar var gücümüzle çalışarak, paydaşı olduğumuz basın kuruluşlarının kazanımlarının artmasına yönelik mücadele verdik. Yapılan değişiklikler, gazetelerimize can suyu olacak, internet medyasına yeni bir hüviyet kazandıracak ve dezenformasyonla etkin mücadelede yeni bir sayfa açacaktır” değerlendirmesinde bulundu. 
MEVZUAT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, Basın İlan Kurumu olarak, tüm kısır tartışmaların ötesinde yasa sürecinin sonrasına dair hazırlıklarına önceden başladıklarını belirterek, “Mevzuat çalışmalarımız ve dijital altyapı inşası tüm hızıyla sürmektedir. Üzerimize yıkılmaya çalışan tüm algılara rağmen, basınımızı yaşatmaya, medyamıza bir gelecek perspektifi sunmaya kararlıyız. Bu vesile ile bir kez daha Basın Yasası çalışmalarına lehte, aleyhte katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Her zaman ifade ettiğim gibi sizlerle kaderimiz ortak ve birlikte güçlüyüz. Büyüyen ailemizle, geleceğe yürümeye hazırız” dedi. 
BİK Genel Müdürü Cavit Erkılınç sözlerini Niğde Basının siz güzide temsilcilerini kurumumuzda ağırlayarak, istişare etme fırsatı bulduk, ziyaretleriniz dolayısıyla sizlere teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum diyerek tamamladı. 
NİĞDE BASININDAN TEŞEKKÜR
Ziyaretten konuşan Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alpaslan Düzgün, Basın İlan Kurumu’nun Anadolu Basınına vermiş olduğu destek ve yaptığı çalışmalardan dolayı BİK Genel Müdürü Cavit Erkılınç’a teşekkür ederek, “Basın İlan Kurumumuz gerçekten Anadolu Basının her zaman destek vererek yerel basınımızın yaşaması ve yaşatılması noktasında başarılı çalışmalar yapmaktadır. Özellikle son olarak Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişlik Yapılmasına Dair Kanun çalışmalarında yerel basınımızın korunmasına yönelik ciddi bir mücadele vermiştir. Bizde Anadolu Basını olarak her zaman milletimizin, devletimizin yanında yer almaktayız. Yerel basınımıza yönelik yapmış olduğunuz katkılar ve başarılı çalışmalarınız adına tüm Niğde basını adına şahsınız nezdinde Basın İlan Kurumumuza teşekkür ediyoruz. Bizlerde Niğde Gazeteciler Cemiyeti olarak Niğde Basınımızın sorunlarının çözümü ve basınımıza katkı sağlamak adına çalışmalarımızı yürütüyoruz” şeklinde konuştu. 
Ziyaret, Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alpaslan Düzgün tarafından, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç’a yerel basın adına yaptıkları başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi takdimi ve fotoğraf çekimi ile son buldu. 
MÜDÜRLER UNUTULMADI
Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alpaslan Düzgün, Niğde Günaydın Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cumali Adıgüzel, Niğde Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tuncay Aytaş ve Hamle Gazetesi ve Niğde Gündem Gazetesini Temsilen Kemal Işıklı, ayrıca Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğünde, Kontrol Müdürü Özden Konur’u, İlan Müdürü İdris Çam ve İlan Müdür Yardımcısı Ümit Mert’i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular. Ziyarette yerel basına yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Niğde Heyeti, birim müdürlerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.Niğde İl Kültür ve Turizm Müdürü Alper Lütfi Göncü görevden

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)