Niğde GİAD Başkanı Düzgün Oldu

Niğde Genç İşadamları Derneği (NİĞDE GİAD) Başkanlığı’na Alpaslan Düzgün getirildi.

GÜNDEM 30.11.2017, 09:50 30.11.2017, 09:53
Niğde GİAD Başkanı Düzgün Oldu
Niğde Genç İşadamları Derneği (NİĞDE GİAD) Başkanlığı’na Alpaslan Düzgün getirildi. 
Niğde’de bir süre önce sanayici ve işadamı İbrahim Beşer’in kurucu başkanlığında kurulan Niğde Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu yaptığı toplantıda, kendi içinde yen yönetim kurulunu belirledi. 
Dernek başkanı Atilla Eker’in istifası üzerine toplanan Niğde Genç İşadamları Derneği yönetim kurulu kendi içinde yönetim kurulunu belirledi. Toplantıda Niğde GİAD Başkanlığın yönetim kurulunun oy birliğiyle aldığı kararla Alpaslan Düzgün Getirildi. 
Niğde Genç İşadamları Derneği Başkanlığına getirilen Alpaslan Düzgün, Niğde Genç İşadamları Derneği’nin her meslek grubundan iş insanlarından oluştuğunu belirterek, Niğde Genç İşadamları Derneği birlik ve beraberlik içerisinde Kapadokya Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu ile birlikte Niğde için ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda güzel projelere imza atacaklarını söyledi. 
Başkan Düzgün, “Niğde Genç İşadamları Derneğimiz, Kapadokya Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu’nun kurucu dernekleri arasında olup, TÜRKONFED Konfederasyonu çatısı altında yer alacak. TÜSİAD’ın da üye dernekler arasında bulunduğu konfederasyon çalışmaları ile Niğde ve bölge illerimizde proje geliştirme ve işgücü verimi üzerinde önemli projelere imza atacağız” dedi. 
Başkan Düzgün Niğde GİAD’ın adı gibi genç bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek, “Niğde GİAD, üyeleri arasında, sosyal anlamda yakınlaşmak için her olanağı en iyi biçimde değerlendirmeye çalışman bir sevil toplum kuruluşudur. Üyelerimiz güçlü dayanışma duygusal toplumun gereksinim duyduğu her alanda adlarına yakışır bir biçimde varlık ve çaba göstermektedir. 
Niğde GİAD, Türkiye’nin ve Niğde Bölgesinin uluslararası ekonomik, sosyal ve kültürel ilişki, iletişim temsil ve işbirliği ağlarının gelişmesini amaç edinmiştir. Girişimciliğin bir kariyer olarak algılanmasını sağlamak ve girişimcilik kültürünü yaymak adına Türkiye’de ve bölgemizde karar vericileri etkileyen, gündem yaratan bir sivil toplum kuruluşu olmayı hedeflemektedir. 
Hayat boyu bireysel gelişim ve sürekli eğitim programları ile üyelerinin liderlik ve girişimcilik yeteneklerini artırmayı, yurtiçi ve yurtdışında üyelerinin ticari menfaatleri için yeni iş olanakları ve uluslararası kurumsal işbirliklerini geliştirmeyi amaç edinmiştir. 
Niğde GİAD, girişimcilerin evrensel iş ahlakı, ilkelerine uygun faaliyet göstermesi yönünde çaba sarf etmeyi, küreselleşme sürecinde Türk rekabet gücünü ve toplumsal refahın, istihdamın, verimliliğin, yenilikçilik kapasitesinin ve eğitim kapsam ve kalitesinin sürekli artırılması yolunda yükselmesini esas alır. 
Yapılan ilk olağan genel kurulumuzun hayırlı olmasını diliyor, varlıklarıyla bizlere güç katan derneğimiz üyelerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Niğde GİAD Yönetim Kurulu kendi içinde yaptığı görev dağılımı ise şu şekilde oluştu, 
GİAD Yönetim Kurulu: Alpaslan Düzgün Yönetim Kurulu Başkanı (Gazeteci-Yazar), İbrahim Beşer Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı (Sanayici ve İşadamı), Murat Kılınç Genel Sekreter (Sendikacı), Burak Topçu Muhasip Üye (Yönetici), Ali Rıza Demiray Yönetim Kurulu Üyesi (İnşaat Mühendisi), S. Sadi Günyeli Yönetim Kurulu Üyesi (Mimar), Emre Okay Yönetim Kurulu Üyesi (İnşaat Mühendisi).
GİAD Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri, Mustafa Çakar (Elektrik Mühendisi), Sabri İnel (Esnaf), Emine Denli (Esnaf), Esra Akdemir (Eczacı), Bekir Sabanlı (Esnaf), Uğur Mart (Gazeteci)
GİAD Disiplin Kurul Asil Üyeleri: Celalettin Akpolat Disiplin Kurulu Başkanı (Avukat), Emin Akdoğan Disiplin Kurulu Üyesi (Geri Dönüşümcü), Ramazan Öztürk Disiplin Kurulu Üyesi (Dekorasyoncu)
Niğde GİAD Denetleme Kurulu Üyeleri: Hüsamettin Cankürktüncü Denetleme Kurulu Başkanı (İnşaat Mühendisi), Sabri Zeren Denetleme Kurulu Üyesi (Mali Müşavir), Yahya Kemal Pehlivanoğlu Denetleme Kurulu Üyesi (Genel Müdür)
Niğde GİAD Denetleme Kurulu Yedek Üyeleri: Samet Çelik (Muhasebeci), Alperen Yılmaz (Esnaf), Mustafa Turhan (Otobüs İşletmecisi)




Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)