Niğde’de Karadeniz Fıkralarını Aratmayan Olay Yaşandı

Niğde’de Karadeniz fıkralarını aratmayacak bir olayla karşı karşıya kalındı, eşi doğum yapan bir kişinin doğum parası eşine değil kocasına ödendi

GÜNDEM 24.11.2017, 09:17 24.11.2017, 09:17
Niğde’de Karadeniz Fıkralarını Aratmayan Olay Yaşandı

Niğde’de Karadeniz fıkralarını  aratmayacak bir olayla  karşı karşıya kalındı,  eşi doğum yapan bir kişinin doğum parası eşine değil kocasına ödendi

Niğde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma hastanesinde Doğum yapan  G.G isimli bayanın doğum parası sisteme  doğum yapan eşi M.G girilmesi neticesinde  kadın yerine  sitemde erkeğin ismine çıktı ve  ödendi.

Niğde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yapılan yanlışlık nedeniyle Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma hastanesinde Mart ayında Doğum yapan  G.G isimli bayan Doğum parası almak için geldiği Niğde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde ilginç  bir olayla karşı karşıya kaldı. Kendisi için doğum parası almak için gelen G.G isimli bayan görevli memura doğum yardımı almak için geldiğini söylemesi üzerine görevli memur sisteme bakarak doğum yapan kadına siz doğum yapmamışsınız sistemde görülmediğini söylemiş. Bunun üzerine görevli memur bayanın yerine eşi M.G. nin TC’sini girmesi üzerine yanlışlık ortaya çıktı. Sistemde yapılan yanlışlık nedeniyle doğum yapan kadın G.G’nin yerine eşi doğum yapmış gibi M.G üzerine yatırılan doğum parasını aldı.

Aile bu durum karşısında şaşkına dönerken görevliler ise bir yanlışlık olduğunu ve siteme müdahale edemediklerini bu şekilde kendilerine ödeme yapacakları ifade edildi.

 

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)