Niğde’de Mehmetçik İçin Toplanan Yardımlar Teslim Edildi

Niğde’de STK’lar tarafından başlatılan "Niğde Bugün Afrin'de" Moral Kampanyası’nda toplanan paralarla alınan malzemeler yerine ulaştırıldı.

GÜNDEM 06.03.2018, 10:14 14.09.2018, 01:59
Niğde’de Mehmetçik İçin Toplanan Yardımlar Teslim Edildi

Niğde’de STK’lar tarafından başlatılan "Niğde Bugün Afrin'de" Moral Kampanyası’nda toplanan paralarla alınan malzemeler yerine ulaştırıldı.

Ömer Halisdemir Meydanı’ndan dualarla uğurlanan yardımlar,  Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği önderliğinde oluşturulan heyet tarafından Hassa Kaymakamlığına teslim etti.

Heyet adına konuşma yapan Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Ömer Demir: “Milli birlik ve beraberliğe çok ihtiyaç duyduğumuz bu özel günlerde yapmış olduğumuz "Niğde Bugün Afrin'de" moral kampanyasında tüm Niğde'nin yekvücut olup Güvenlik güçlerimize vermiş oldukları destekten dolayı sonsuz teşekkürlerimizi ve minnetlerimizi sunarız. Böyle güzel vede maneviyat yüklü bir şehir olan Niğde'mizin Bir Ferdi olabilmekten gurur duyuyoruz” dedi

YARDIMLAR TESLİM EDİLDİ

Demir: “Toplanan paralarla alınan tüm malzemeler Hassa Kaymakamlığı'na teslim tutanağını imzalatıp Gülbaba, Karkamış, Nizip, Kilis askeri üstlerine ihtiyaçlar oranında dağıtılmıştır. Bu süreçte Öncüpınar ve soylu gümrük kapılarını ve de Afrin Rajo Cerablus Azez sınır boylarını komple ziyaret ettik. Oralardaki askerlerimizin polislerimizin morallerinin zirvede olduğunu, Tüm Türkiye'nin  yanlarında olduğunu bildiklerini, bununla çok daha gururlandıklarını gördük ve duygulandık. Yolda giderken küçük çocukların yol üzerinde kendi imkanları ile yapmış oldukları Zeytin dallarına astıkları Türk bayrakları ile bizleri ve her geçen aracı selamlamaları ayrı bir gurur tablosu idi. Bizdeki bu milli ve manevi duygularla yoğun beslenen vatan sevdası oldukça hiçbir güç vatanımızı yıkmaya muktedir olamayacaktır. Bu güzel kampanyaya Maddi manevi destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz Allah hepinizden razı olsun. Bu moral kampanyası gösterdi ki; Nığdemız'de teşvik edilir ve desteklenirse birbirimize kenetlenip çok güzel işler başarabileceğiz. En kısa zamanda birlik beraberlik içerisinde yeni kampanyalarda buluşmak dileğiyle. Kampanyada emeği geçen herkese minnettarız.” diye konuştu.

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)