Niğdeli Öğrencilerden Mehmetçiklere Mektup

Niğde merkeze bağlı Gümüşler kasabasında bulunan Şehit Nail Akdoğan Ortaokulu öğrencileri Gönül Bağı Projesi kapsamında Hakkari/Çukurca 2. Hudut Tugay Komutanlığı’na vatani görevini yerine getiren Mehmetçiklere mektuplarla birlikte yöresel ürünlerden oluşan kuru gıdalar gönderdiler.

GÜNDEM 07.02.2017, 18:13 07.02.2017, 18:14
Niğdeli Öğrencilerden Mehmetçiklere Mektup
Niğde merkeze bağlı Gümüşler kasabasında bulunan Şehit Nail Akdoğan Ortaokulu öğrencileri Gönül Bağı Projesi kapsamında Hakkari/Çukurca 2. Hudut Tugay Komutanlığı’na vatani görevini yerine getiren Mehmetçiklere  mektuplarla birlikte yöresel ürünlerden oluşan kuru gıdalar gönderdiler.
Niğde merkez Gümüşler Kasabası Şehit Nail Akdoğan Ortaokul Müdürü Ramazan Koyuncu ; ‘Niğde merkez Gümüşler kasabası Şehit Nail Akdoğan Ortaokulu sosyal bilgiler öğretmeni Emine Gülmüş’ün rehberliğinde vatani görevini yapan askerler ile öğrenciler arsında bir gönül bağı oluşturmak amacıyla öğrencilerin askerlere yazdıkları mektuplarla birlikte yöresel ürünlerden oluşan kuru gıdalar gönderdiler’ ifadesini kullandı.
Niğde merkez Gümüşler Kasabası Şehit Nail Akdoğan Ortaokul Müdürü Ramazan Koyuncu; ‘Ülkemizin savunulmasında fedakârca mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetlerinin belki de en zorlu görevlerinden birini yerine getiren hudut komutanlığı askerlerine moral ve destek amacıyla gönderilen mektup ve koliler yerine ulaşmış olup, Tugay Komutanı Tuğgeneral Bahtiyar Ersay tarafından her öğrenciye teşekkür mektubu gönderilmiştir. Askerlerimiz tarafından da öğrencilerimizin mektuplarına cevap yazılmış olup ,bununla birlikte askerlerin mektupları okuma anları da fotoğraflanarak okula ulaştırılmıştır’ dedi. 
Tugay Komutanı Tuğgeneral Bahtiyar Ersay’ın teşekkür mektubunda geçen “ Asil milletimizin kahraman ve duyarlı evlatlarının 2. İnci Hudut Tugay Komutanlığının en üst rütbelisinden en alt rütbesine kadar tüm personeli tarafından takdirle karşılanan bu hareketi; duygulanmalara vesile olmuş, tüm personelin görev şevk ve heyecanının artmasına katkı sağlamış, Trük askerine olan bağlılığın ve sevginin nedenli güçlü olduğunu göstermiş, milletimizin birlik ve beraberliğin güzel bir örneğini teşkil etmiştir” ifadesi öğrenciler tarafından alkışlandı.
Niğde merkez Gümüşler Kasabası Şehit Nail Akdoğan Ortaokul Müdürü Ramazan Koyuncu; ‘Gönül Bağı Projesi kapsamında; çocuklarımızın vatan sevgisi ile dolmalarını sağlayacak her türlü faaliyet de var olduklarını, bu projede emeği geçen öğretmenlere, öğrencilere ve kasaba halkına okulumuz adına teşekkür ederim’ diye konuştu.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)