Şehit Güneş Son Yolculuğuna Uğurlandı

Erzincan'ın Kemaliye ilçesi Sandıklı Mahallesi Karanlık Kanyon içerisinde patlayıcı imhası sırasında meydana gelen patlamada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Serdal Güneş Niğde Fatih Sultan Mehmet Camisinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

GÜNDEM 10.04.2018, 14:25 10.04.2018, 16:47
Şehit Güneş Son Yolculuğuna Uğurlandı

Erzincan'ın Kemaliye ilçesi Sandıklı Mahallesi Karanlık Kanyon içerisinde patlayıcı imhası sırasında meydana gelen patlamada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Serdal Güneş Niğde Fatih Sultan Mehmet Camisinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Güneş'in (38) cenazesi, Merkez Suat Baykal Caddesi'ndeki babaevinde helallik alınmasının ardından Fatih Sultan Mehmet Camisi'ne getirildi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, tören öncesi şehidin annesi Nadiye ve eşi Sevilay Güneş'e taziyelerini iletti. Törende, şehidin özgeçmişi okundu ve dua edildi. Şehidin naaşı, İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Niğde Şehitliğinde defnedildi.

Törene şehidin annesi Nadiye, eşi Sevilay, 9 yaşındaki kızı Buğlem, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, AK Parti Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Erdoğan Özegen, Belediye Başkanı Rifat Özkan, Jandarma genel Komutanlığı Strateji ve Dış İlişkiler Başkanı Tuğgeneral Nurettin Alkan, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Ömer Halisdemir üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar,İl Jandarma Garnizon Komutanı Albay İdris Tataroğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez ve Adalet Komisyon Başkanı Osman Soydal, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri çok sayıda vatandaş katıldı.

Kemaliye ilçesinde geçtiğimiz gün dinamitlerin imhası sırasında Uzman Çavuş Serdal Güneş şehit olmuş, bir asker yaralanmıştı.

Bor'un Sesi Gazetesi olarak şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm milletimize başsağlığı dileriz...

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, açık hava

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (3)
Ramazan 6 yıl önce
Allah rahmet eylesşn.şehidimizin kanı yerde kalmaz.
Hurriyet Karaca 6 yıl önce
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun ailesine sabir versin
Süheyla EROĞLU ÖZTÜRK 6 yıl önce
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun ailesine sabir versin rabbim.