Siyasi Parti Milletvekili Adayları Belli Oldu

24 Haziran Pazar günün gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesinde siyasi partilerde milletvekilliği aday adaylık süreçleri sona ererken MHP, CHP illerdeki adaylarını açıkladı.

GÜNDEM 22.05.2018, 09:15 22.05.2018, 09:19
Siyasi Parti Milletvekili Adayları Belli Oldu

24 Haziran Pazar günün gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesinde siyasi partilerde milletvekilliği aday adaylık süreçleri sona ererken MHP, CHP  illerdeki adaylarını açıkladı.

24 Haziran Pazar günün gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Ak Parti Yavuz Ergun, Selim Gültekin, Sedat Çağlar MHP;  Alaattin Sonat, İbrahim Uluçay, Murat Fahri Ertul, CHP; Ömer Fethi Gürer, Ahmet Oğuz Özmen, Nagihan Eskioğlu, İyi Partiden Vedat Bayram, Naim Erem, Döndü Gökmen Saadet Partisi;  Ahmet Binici, Taki Kuzhan ve Nedime Fatma Koçer isimleriyle 27. dönem milletvekili adaylarıyla seçime girecek.

MHP'nin 27. dönem milletvekilliği aday listesinde Niğde’de birinci sıra Alaattin Sonat, ikinci sıra İbrahim Uluçay ve üçüncü sıra ise Murat Fahri Ertul olduğu açıklandı. CHP’nin 27. dönem Niğde milletvekilliği adayı ise Birinci Sırada Ömer Fethi Gürer, İkinci Sırada Ahmet Oğuz Özmen ve üçüncü sırada Nagihan Eskioğlu olarak kamuoyuna duyuruldu. Saadet Partisi Milletvekilleri Adayları Ahmet Binici, Taki Kuzhan ve Nedime Fatma Koçer olarak belirlendi.

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)