THK Bor'da Daha Aktif Olacak

Geçtiğimiz aylarda yapılan seçimler sonucunda Türk Hava Kurumu Bor Şubesi başkanlığına seçilen R.Kadir Yalçın gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 08.05.2017, 18:04 08.05.2017, 18:07
THK Bor'da Daha Aktif Olacak

Geçtiğimiz aylarda yapılan seçimler sonucunda Türk Hava Kurumu Bor Şubesi başkanlığına seçilen R.Kadir Yalçın gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

Haber: Muharrem Temel - ÖZEL HABER

Eski başkan Rıza Saydam'dan koltuğu devralan R. Kadir Yalçın, Türk Hava Kurumu Bor Şubesi olarak yapacakları önemli işleri gazetemiz muhabirlerinden Muharrem Temel'e anlattı.

BOR HALKINA KURS VERECEĞİZ

Kendisinin başkanlığa seçilmesiyle birlikte Türk Hava Kurumunun Bor'da daha aktif olacağını belirten R. Kadir Yalçın, ilçemizde çeşitli kursları vereceklerini söyledi. Yalçın, "İlçemizde bir çok kurs açmayı düşünüyoruz. Türk Hava Kurumu Bor Şubesi olarak yamaç paraşütü kursu açmayı düşünüyoruz. Okullarda öğrencilere model uçak kursu vermeyi düşünüyoruz. Bununla birlikte, kurumumuzun binasındaki atölye de kursumuza müracaat eden öğretmen ve öğrencilere model uçak ve motorlu yerden kumandalı uçak kursu ve eğitimi vereceğiz. Bu kursları açtığımızda sizler vasıtasıyla da bir kez daha Bor halkına duyuracağız." dedi.

BÜYÜKLERİMİZDEN PİST İSTİYORUZ

Niğde ve Bor genelinde Türk Hava Kurumu olarak çeşitli etkinliklere imza atmayı düşündüklerini belirten Başkan Yalçın, bazı etkinlikler içinde eksiklerinin olduğunu belirtti. Niğde ve Bor'da özellikle pist konusunda yaşadıkları sıkıntıları dile getiren R. Kadir Yalçın, "Türk Hava Kurumu olarak ilimiz ve ilçemiz genelinde yamaç paraşüt kursu açmayı düşünüyoruz. Fakat yamaç paraşütü konusunda pist sıkıntısı yaşıyoruz. Milletvekillerimizden ve devlet büyüklerimizden de pist konusunda yardımcı olmalarını bekliyoruz. Gerekli istişareleri yaptıktan sonra göbekli dağın tepesine yamaç paraşüt pisti yapmayı çok istiyoruz. Pistimiz yapıldığı takdirde bizde yamaç paraşütü eğitimi verebiliriz." diye konuştu.

GENEL MERKEZLE KORDİNELİ ÇALIŞACAĞIZ

Göreve başladıkları andan itibaren Türk Hava Kurumu Genel Merkezi ile kordineli çalışacaklarını söyleyen Başkan Yalçın, "İlçemize eğitim konusunda genel merkezimizle birlikte hareket ederek kurslara ağırlık vereceğiz. Bayramlarda Türk Hava Kurumu olarak imkanların el verdiği sürece gösteri yapmaya çalışacağız." dedi.

HALKIMIZDAN DESTEK BEKLİYORUZ

THK'nın halkın verdiği yardımlarla hayatını sürdürdüğünü belirten Yalçın, "Bor şubesi olarak halkımızın verdiği deri, fitre, zekat, bağış ve yardımlarla hizmet vermeye çalışıyoruz. Halkımızdan gerekli hassasiyeti göstermelerini ve kurumumuza biraz daha destek olmalarını bekliyoruz. Bu zamana kadar yaptıkları ve yapacakları yardımlardan dolayı çok teşekkür ediyoruz."dedi.

THK Bor Şube Başkanı R. Kadir Yalçın, eski başkan Rıza Saydam'a bugüne kadar verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederken, bundan sonraki yaşantısında başarılar diledi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)