Vali Ertan Peynircioğlu Veda Ziyaretlerine Devam Ediyor

21 Haziran 2017 tarih ve 30103 sayılı Resmi Gazetede  yayınlanan Valiler Kararnamesi ile İlimizdeki görevini tamamlayan Vali Ertan Peynircioğlu veda ziyaretlerine Muhtarlar Derneği ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile devam etti.

GÜNDEM 30.06.2017, 10:54 30.06.2017, 10:55
Vali Ertan Peynircioğlu Veda Ziyaretlerine Devam Ediyor

 21 Haziran 2017 tarih ve 30103 sayılı Resmi Gazetede  yayınlanan Valiler Kararnamesi ile İlimizdeki görevini tamamlayan Vali Ertan Peynircioğlu veda ziyaretlerine Muhtarlar Derneği ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile devam etti. Muhtarlar Derneğine yaptığı ziyarette Dernek Başkanı Bahtiyar Yamaner ve muhtarlarla bir süre sohbet eden Vali Peynircioğlu; “Muhtarlarımız vatandaşlarımızın taleplerinin idarecilere iletilmesi noktasında çok önemli bir görev icraa ediyorlar. Sizlerle başarılı çalışmalar yaptık. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Muhtarlar Derneğinden sonraki ziyaretini Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine gerçekleştiren Vali Ertan Peynircioğlu Dernek Başkanı Ömer Demir’ e şimdiye kadar ki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başarılar diledi. Vali Peynircioğlu. Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde kendisini karşılayan Şehit yakınları ile de tek tek vedalaştı.
Vali Ertan Peynircioğlu Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Sakatlar Derneği Niğde Şubesine de veda ziyareti gerçekleştirdi. Sakatlar Derneği Niğde Şubesi Başkanı Songül Çalışkan ve dernek üyeleri ile bir araya gelen Vali Peynircioğlu; “Sakatlar Derneği Toplumsal Olarak değerli bir görevi yerine getirmektedir. Derneklerimizle işbirliği içinde vatandaşlarımız için çalıştık. İlimiz için  çalışırken iş birliği içinde, uyumla çalışmak başarıyı getirir. Sizlerle geçirdiğim zaman benim için çok kıymetliydi. Hepinize hayatınızda başarılar diliyorum.” dedi.
Ziyaretlerinde yaptığı konuşmasında Vali Ertan Peynircioğlu;” Niğde’de görev yaptığım süre zarfında Niğdeli hemşerilerimin gösterdikleri samimiyet ve içten sevgi için teşekkür ediyorum. Niğde gönlümde özel bir yere sahip olacak. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum.” şeklinde konuştu. 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)