Vali Şimşek’ten Afrin'de Yaralanan Askeri Ziyaret Etti

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Suriye'nin kuzeybatısında bulunan Afrin'deki terör gruplarına yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan Piyade Uzman Çavuş Kamil Yıldırım’ı Niğde’deki babaocağında ziyaret ederek geçmiş olsun dilleklerinde bulundu.

GÜNDEM 24.02.2018, 10:04 24.02.2018, 10:04
Vali Şimşek’ten Afrin'de Yaralanan Askeri Ziyaret Etti

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Suriye'nin kuzeybatısında bulunan Afrin'deki terör gruplarına yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan Piyade Uzman Çavuş Kamil Yıldırım’ı Niğde’deki babaocağında ziyaret ederek geçmiş olsun dilleklerinde bulundu.

Vali Şimşek "Devlet olarak dimdik ayaktayız. Bunlar kuduruyorlar bizi bir birbirimizden ayırmak istiyorlar. Et tırnaktan ayrılmaz ki Türk, Kürt bin yıldır kardeşçe aynı topraklarda yaşamışız. 1. Dünya Harbi’nde, Çanakkale’de omuz omuza savaşmışız. Niçin bu güzel vatan için. Bu vatanı kimse bölemez ve gücü de yetmez. Sınırlarımızı ihlal edenlere devletimizin askerimizin cevabı sert olacaktır. Devlet olarak, millet olarak biz sizlerin yanındayız. Tekrar geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin" dedi.





Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)