WinPet ÖDÜLE DOYMUYOR

Yılın En İyi Evcil Hayvan Yara Bakım ve Destek Ürünü Ödülü WinPet Firmasının Oldu

GÜNDEM 09.02.2022, 09:42
WinPet ÖDÜLE DOYMUYOR

Niğde Teknopark A.Ş. bünyesinde çalışmalarına devam eden WinPet Medical Firması,CK Medya tarafından gerçekleştirilen Türkiye’nin Parlayan Yıldızları’nın ödüllendirildiği Shining Star Awards kapsamında “Yılın En İyi Evcil Hayvan Yara Bakım ve Destek Ürünü” ödülüne layık görüldü.Nanoteknoloji ile ürettiği “WinPet Yara Koruyucu”yla bu ödüle layık görülen firma düzenlenen törende ödülünü aldı.

2021 yılında küresel bir bilgi paylaşım platformu ve çok disiplinli üyeler topluluğu olan ve İnsan, Hayvan ve Çevre Sağlığı kategorilerinde, tüm temalar ve disiplinler arasında iletişim ağlarını ve iş birliğini geliştirmek için kurulan Global Health&Pharma (GHP) tarafından düzenlenen “2021 Global Excellence Awards” (2021 Küresel Mükemmellik Ödülü) kapsamında “Hayvanlar İçin En İyi Yara Bakım ve Destek Ürünü Ödülü”nü alan Winpet Medical Firması bu yıl da başarılı çalışmaları sonucunda ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

Konu ile ile ilgili açıklamalarda bulunan Rektör ve Niğde Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Uslu, yapmış olduğu araştırmalar ve Ar-Ge çalışmaları sonucunda yüksek katma değerli bir ürün olan “WinPet Yara Koruyucu” ürününü sürekli olarak geliştirerek ödüllerine bir yenisini ekleyen firmayı tebrik etti.

Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu,Niğde Teknopark A.Ş. bünyesindeki Ar-Ge firma sayısının ve bu firmaların başarılarının günden güne arttığını belirterek Niğde Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu olarak firmalara sundukları desteklere aralıksız devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (1)
Oğuz buldu Niğde bor 2 yıl önce
İlime yönelik yapmış olduğu hizmetlerden dolayı ayrıca teşekkür ederiz…