Yalçın: “Küçük Esnafa Sahip Çıkın“

Bor Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı R.Kadir Yalçın Kurban Bayramı öncesinde vatandaşları uyardı.

GÜNDEM 05.09.2016, 10:36 05.09.2016, 10:48
Yalçın: “Küçük Esnafa Sahip Çıkın“
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Bor Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı R. Kadir Yalçın vatandaşları yapacakları alışverişler öncesinde uyararak dikkatli olmalarını istedi. 
Özellikle Bor'lu ve Bor'a dışarıdan gelecek olan vatandaşların bayram alışverişlerini küçük esnaflardan yaplarını isteyen Başkan Yalçın, "Kurban Bayramı dolayısıyla vatandaşlarımız hazırlıklara başladı. Gerekli alışverişlerini yapmaya başladılar. Bor Bakkallar ve Bayiler Odası olarak vatandaşlarımızdan ricamız alışverişlerini küçük esnaftan yapmaları. Günümüzde malesef küçük esnaflarımız büyük AVM'lerle baş edebilecek düzeyde değil. İlçemizde dükkanını hiç siftah bile etmeden kapatan esnafkarımız var. Halkımızın Kurban Bayramı öncesinde bu tür duyarlı hareketleri yapmalarını ve ilçemizdeki küçük esnafımıza sahip çıkmalarını istiyoruz." dedi.

SAĞLIĞIMIZ DAHA ÖNEMLİ



Kurban Bayramına sayılı günler kala Bor Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı R. Kadir Yalçın vatandaşları merdivenaltı ve sağlıksız gıda alışverişlerinden de uzak durmaları konusunda uyardı. 

Özellikle Bayram gibi önemli günlerde bu tür alışverişlerin attığını söyleyen R. Kadir Yalçın, "Bayramlarda olmazsa olmazlardan olan tatlılar özellikle bu denli önemli günlerde çok tüketiliyor. Bunu fırsat bile bazı kişilerde merdivenaltlarında üretim yapmaya çalışıyor. Yapılan bu üretimler gayet sağlıksız ve vatandaşlarımızın sağlığını etkiliyor. Bor'lu hemşerilerimizin sağlıklarının bozulmamaları için bu tür yerlerden uzak durmaları gerekiyor." diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (1)
borlu esnaf 8 yıl önce
yenimi aklınıza geldi küçük esnaf siz dernek olarak ne yaptınız ulusal marketlerin mantar gibi coğalmasını engelleye bildinizmi