Yeni Devlet Hastanesi Hizmete Giriyor

Yapımı tamamlanan yeni Bor Devlet Hastanesi hizmete giriyor

GÜNDEM 23.03.2018, 09:45 23.03.2018, 09:48
Yeni Devlet Hastanesi Hizmete Giriyor
Yapımı tamamlanan yeni Bor Devlet Hastanesi hizmete giriyor.
1950'lerden bu yana ilçemizde hizmet veren Bor Devlet Hastanesi bundan böyle Mehmetçik Mahallesindeki yeni binasında hizmetine devam edecek. Hastanenin Pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başlayacağı öğrenildi. 
Mevcut hastanenin ise bugün öğlenden sonra hizmete kapanacağı, araç ve gereçlerinin hafta sonunda taşınacağı ve bundan sonra hasta kabulüne yeni yapılan Bor Devlet hastanesi binasında devam edileceği belirtildi. 
Bor Devlet Hastanesi Başhekimi Ömür Güngör ve Hastane Müdürü Sami Anıl yaptıkları açıklamada, "Modern ve çağdaş son sistem makinalarla ayrı ayrı hizmet biriminden oluşan zemin hariç üç katlı binamızda Pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başlayacağız. Vatandaşlarımızı ve hastalarımızı yeni hizmet binamızda bekliyor olacağız. Hastanemizde acil girişi ve hizmet biriminin girişi ayrı güzergahlardan verilecek. Yeni Hastanemizin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz" diye konuştular. 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (1)
Mustafa TÜRKBEN 6 yıl önce
Borlu olarak cok sevindim yapanlar da yaptirandan da ALLAH razı olsun artık memlekete dönme zamanı geldi bizde ihtiyarladiktan hastahane şart sagolun