Jandarma'dan En Büyük Operasyon

Niğde İl Jandarma Komutanlığı, KOM ekipleri ve Bor İlçe Jandarma Komutanlığının ortaklaşa gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda bir ilke imza atıldı.

ÖZEL HABER 07.10.2017, 17:37 07.10.2017, 17:41
Jandarma'dan En Büyük Operasyon
Niğde İl Jandarma Komutanlığı, KOM ekipleri ve Bor İlçe Jandarma Komutanlığının ortaklaşa gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda bir ilke imza atıldı. 


Haber: Borunsesi.com - ÖZEL

4 Ekim Çarşamba günü, istihbarat çalışması sonucu Niğde İl Jandarma Komutanlığı, KOM ekipleri ve Bor İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yapılan operasyonda 25 bin 575 kök kenevir bitkisi, 23 bin 850 gram kubar esrar, 2 adet Kurusıkıdan bozma tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ile birlikte bir adet hassas terazi ele geçirildi. 

Karanlıkdere kasabasında yapılan operasyonda D.E. isimli şahsın evinde ve bahçesinde yapılan aramalar neticesinde ekilen kenevir bitkileri sökülerek Jandarma ekipleri tarafından imha edildi. 
İsmi geçen şahsı olay yerinde göz altına alan ekipler, 23 bin 850 gram kubar esrar, 2 adet Kurusıkıdan bozma tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ile birlikte bir adet hassas teraziye el koydular. 
D.E isimli şahıs alınan ifadesinin ve Bor Adliyesinde yapılan işlemlerin ardından tutuklanarak Niğde Kapalı Cezaevine gönderildi. 

EN BÜYÜK UYUŞTURUCU OPERASYONU

Niğde İl Jandarma Komutanlığı, KOM ekipleri ve Bor İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler bugüne kadar gerçekleştirdikleri operasyonlarla uyuşturucu ile mücadelesini aralıksız sürdürüyor. 
Daha önce uyuşturucuyla mücadele konusunda önemli operasyonlar yapan Jandarma ekipleri, bu operasyonlara bir yenisini ekledi. 
Yetkililerden edinilen bilgilere göre, 25 bin 575 kök kenevir bitkisi, 23 bin 850 gram kubar esrar, 2 adet Kurusıkıdan bozma tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ile birlikte bir adet hassas terazi ele geçirilmesi Bor'da yapılan en büyük uyuşturucu operasyonu olduğu öğrenildi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)